مجله تصویر زندگی/ کرانچی خانگی با پاستا یک خوراکی ترد و  خوشمزه است که هم مقرون به صرفه می باشد و هم درست کرن آن راحت و بی دردسر است. خیلی سریع و ساده حاضر می شود و میان وعده ای است عالی و لذت بخش برای همه سنین بخصوص بچه ها.
لازم برای تهیه کرانچی خانگی با پاستا
پاستانصف بسته
آرد سفید یا آرد نانیک لیوان سر پر
ادویه دلخواهبه میران لازم
زردچوبهبه میزان دلخواه
نمکبه میزان دلخواه
روغنبه میران لازم
آماده سازی:
10 دقیقه
زمان پخت:
10 دقیقه
مجموع زمان پخت:
20 دقیقه
من برای ادویه، آویشن، پاپریکا و فلفل قرمز استفاده کردم.

طرز تهیه کرانچی خانگی پاستا
در قابلمه ای آب را به جوش آورید. کمی نمک و زردچوبه اضافه کنید.
کمی روغن مایع و پاستا را در قابلمه بریزید.

بگذارید ده دقیقه بجوشد و تا پاستاها مغز پخت و نرم شوند.
سپس آبکش کنید و رویش آب سرد بریزید. دو دقیقه بگذارید آبش برود.
داخل صاقی یا کاسه ای ریخته و رویش آرد بریزید.

با دست خشک یا با تکان دادن ظرف، پاستاها را کاملا آغشته به آرد کنید.
در ظرفی نسبتا گود و کوچک، روغن را خوب داغ کنید.

پاستاها را داخل روغن بریزید و مرتب زیر و رو کنید تا یکدست برشته شوند.
پاستاها را از روغن خارج کرده و در صافی یا روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن برود.
تا داغ هستند با ادویه و نمک مخلوط کنید تا  به پاستاها بچسبند. پس از سرد شدن نوش جان نمایید.
نکات 
پاستا حتما باید به خوبی مغز پخت شوند، بنابراین بعد از 10 دقیقه جوشیدن، آن راامتحان کنید، اگر نرم نشده بود بگذارید باز هم بجوشد.


اگر پاستاهای نرم شده را در سینی ریخته و یکی  دو روز در آفتاب کاملا خشک کنید، در روغن مانند برنجک پف می کنند.