کاپ کیک آلبالو نوعی دسر خوشمزه است که می‌توان آن را با آلبالوی تازه یا فریز شده درست کرد و به عنوان یک دسر یا میان‌وعده فوق‌العاده مورد استفاده قرار داد.

طرز تهیه کاپ کیک آلبالو
 
جالبز | دسته آشپزی – آلبالو از میوه‌های تابستانی بوده و حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان است که ملاتونین موجود در آن به خواب راحت شما کمک می‌کند. این میوه ترش‌مزه و پرخاصیت در تهیه خوارکی‌های زیادی همچون شربت آلبالو، لواشک آلبالو، مربای آلبالو، ترشی آلبالو و … مورد استفاده قرار می‌گیرد. کاپ کیک آلبالو نیز نوعی کیک آلبالویی در سایز و اندازه استاندارد بوده، که مناسب برای صبحانه و دسر است. در این مطلب با طرز تهیه کاپ کیک خوش‌طعم آلبالو با ما همراه باشید.

کاپ کیک آلبالو

مواد لازم
شیر پرچرب ۳/۴ فنجان
آب۱/۴ فنجان
روغن پخت و پز۲/۳ فنجان
تخم مرغ بزرگ۱ عدد
آب لیمو ترش تازه۱ قاشق غذاخوری
آرد۲ فنجان
شکر ۱ فنجان
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای‌خوری
آلبالوی بدون هسته تازه یا فریز شده ۲ فنجان
شکر دانه درشت برای تزیین (اختیاری) ۲ قاشق غذاخوری
 
نکته: میزان مواد لازم ارائه شده، برای تهیه ۱۸ عدد کاپ بوده و زمان پخت حدود ۲۵ دقیقه است.

دستور تهیه

  1. فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتی‌گراد) گرم کنید.
  2. آب، شیر، روغن و تخم مرغ‌ را در کاسه‌ای ریخته و هم بزنید تا یکدست شوند.
  3. آبلیمو، آرد، شکر و بیکینگ‌پودر را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا مایه یکنواختی حاصل شود.
  4. در انتها آلبالوی بدون هسته را به مایه کاپ کیک اضافه کنید و آن را در مایه کاپ کیک فولد کنید تا کاملا مخلوط شوند. (فولد کردن: حرکت دورانی در یک جهت) 
  5. مایه کاپ کیک را با استفاده از یک قاشق در کپسول‌های استاندارد کاپ کیک بریزید، به‌طوری که حدود ۳/۴ کپسول‌ها با مایه پر شود.

    کاپ کیک آلبالو

  6. در صورت تمایل کمی شکر دانه درشت روی کاپ کیک‌ها بپاشید و سپس آن‌ها را در سینی فر بچینید و در فری که از قبل گرم کرده‌اید، قرار دهید.
  7. حدود ۲۵ دقیقه صبر کنید تا کاپ کیک‌ها بپزند.
  8. سپس پخته شدن کاپ کیک‌ها را با فرو کردن یک سیخ چوبی در آن‌ها، تست کنید؛ اگر مواد به سیخ چوبی نچسبید، کاپ کیک پخته است.
  9. پس از پخته شدن کاپ کیک، فر را خاموش کنید و اجازه دهید چند دقیقه در فر بمانند؛ سپس آن‌ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شوند.
نکته: برای نگهداری کاپ کیک خوشمزه آلبالو در فریزر، اجازه دهید آن‌ها کاملا خنک شوند، سپس آن‌ها در ظرف دردار و در فریزر نگهداری کنید. همچنین در هنگام استفاده، کاپ کیک‌ها را از فریزر خارج کنید و اجازه دهید در دمای محیط گرم شوند و اگر عجله دارید، چند ثانیه در ماکروفر قرار دهید تا یخ آن‌ها ذوب شود.
 
کاپ کیک حرفه ای آلبالو


بیشتر بدانید: طرز تهیه کیک آلبالویی به ۷ روش عالی و کافی شاپی


ارزش غذایی و کالری یک عدد کاپ کیک آلبالو

ارزش غذایی و کالری یک عدد کاپ کیک لذیذ آلبالو
کالری۱۸۷
چربی کل ۹ گرم
چربی اشباع ۱ گرم
چربی غیر اشباع۸ گرم
کلسترول ۱۱ میلی‌گرم
سدیم۵۱ میلی‌گرم
کربوهیدرات۲۶ گرم
فیبر۱ گرم
شکر۱۴ گرم
پروتئین۲ گرم

سخن آخر

کاپ کیک آلبالو در کنار شیر، صبحانه‌ای سالم و بسیار مغذی برای بچه‌هاست و می‌تواند به عنوان میان‌وعده‌ای خوشمزه برای دانش آموزان نیز استفاده شود. امیدواریم این کاپ کیک را درست کنید و از خوردن آن در کنار اعضای خانواده لذت ببرید. اگر به طعم آلبالو و تهیه دسرهای آلبالویی علاقه دارید، پیشنهاد می‌کنیم مطلب «طرز تهیه چیز کیک آلبالو» را از دست ندهید!
لطفا با ارسال نظرات و پیشنهادات خود، ما را در ارسال مطالب بهتر یاری دهید.

منبع: ستـــاره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *