کاپ کیک آلبالو نوعی دسر خوشمزه است که میتوان آن را با آلبالوی تازه یا فریز شده درست کرد و به عنوان یک دسر یا میانوعده فوقالعاده مورد استفاده قرار داد.

جالبز | دسته آشپزی – آلبالو از میوههای تابستانی بوده و حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان است که ملاتونین موجود در آن به خواب راحت شما کمک میکند. این میوه ترشمزه و پرخاصیت در تهیه خوارکیهای زیادی همچون شربت آلبالو، لواشک آلبالو، مربای آلبالو، ترشی آلبالو و … مورد استفاده قرار میگیرد. کاپ کیک آلبالو نیز نوعی کیک آلبالویی در سایز و اندازه استاندارد بوده، که مناسب برای صبحانه و دسر است. در این مطلب با طرز تهیه کاپ کیک خوشطعم آلبالو با ما همراه باشید.
کاپ کیک آلبالو
مواد لازم | |
شیر پرچرب | ۳/۴ فنجان |
آب | ۱/۴ فنجان |
روغن پخت و پز | ۲/۳ فنجان |
تخم مرغ بزرگ | ۱ عدد |
آب لیمو ترش تازه | ۱ قاشق غذاخوری |
آرد | ۲ فنجان |
شکر | ۱ فنجان |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
آلبالوی بدون هسته تازه یا فریز شده | ۲ فنجان |
شکر دانه درشت برای تزیین (اختیاری) | ۲ قاشق غذاخوری |
نکته: میزان مواد لازم ارائه شده، برای تهیه ۱۸ عدد کاپ بوده و زمان پخت حدود ۲۵ دقیقه است.
دستور تهیه
- فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
- آب، شیر، روغن و تخم مرغ را در کاسهای ریخته و هم بزنید تا یکدست شوند.
- آبلیمو، آرد، شکر و بیکینگپودر را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا مایه یکنواختی حاصل شود.
- در انتها آلبالوی بدون هسته را به مایه کاپ کیک اضافه کنید و آن را در مایه کاپ کیک فولد کنید تا کاملا مخلوط شوند. (فولد کردن: حرکت دورانی در یک جهت)
- مایه کاپ کیک را با استفاده از یک قاشق در کپسولهای استاندارد کاپ کیک بریزید، بهطوری که حدود ۳/۴ کپسولها با مایه پر شود.
- در صورت تمایل کمی شکر دانه درشت روی کاپ کیکها بپاشید و سپس آنها را در سینی فر بچینید و در فری که از قبل گرم کردهاید، قرار دهید.
- حدود ۲۵ دقیقه صبر کنید تا کاپ کیکها بپزند.
- سپس پخته شدن کاپ کیکها را با فرو کردن یک سیخ چوبی در آنها، تست کنید؛ اگر مواد به سیخ چوبی نچسبید، کاپ کیک پخته است.
- پس از پخته شدن کاپ کیک، فر را خاموش کنید و اجازه دهید چند دقیقه در فر بمانند؛ سپس آنها را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شوند.
نکته: برای نگهداری کاپ کیک خوشمزه آلبالو در فریزر، اجازه دهید آنها کاملا خنک شوند، سپس آنها در ظرف دردار و در فریزر نگهداری کنید. همچنین در هنگام استفاده، کاپ کیکها را از فریزر خارج کنید و اجازه دهید در دمای محیط گرم شوند و اگر عجله دارید، چند ثانیه در ماکروفر قرار دهید تا یخ آنها ذوب شود.

بیشتر بدانید: طرز تهیه کیک آلبالویی به ۷ روش عالی و کافی شاپی
ارزش غذایی و کالری یک عدد کاپ کیک آلبالو
ارزش غذایی و کالری یک عدد کاپ کیک لذیذ آلبالو | |
کالری | ۱۸۷ |
چربی کل | ۹ گرم |
چربی اشباع | ۱ گرم |
چربی غیر اشباع | ۸ گرم |
کلسترول | ۱۱ میلیگرم |
سدیم | ۵۱ میلیگرم |
کربوهیدرات | ۲۶ گرم |
فیبر | ۱ گرم |
شکر | ۱۴ گرم |
پروتئین | ۲ گرم |
سخن آخر
کاپ کیک آلبالو در کنار شیر، صبحانهای سالم و بسیار مغذی برای بچههاست و میتواند به عنوان میانوعدهای خوشمزه برای دانش آموزان نیز استفاده شود. امیدواریم این کاپ کیک را درست کنید و از خوردن آن در کنار اعضای خانواده لذت ببرید. اگر به طعم آلبالو و تهیه دسرهای آلبالویی علاقه دارید، پیشنهاد میکنیم مطلب «طرز تهیه چیز کیک آلبالو» را از دست ندهید!
لطفا با ارسال نظرات و پیشنهادات خود، ما را در ارسال مطالب بهتر یاری دهید.
منبع: ستـــاره