اگر از علاقه‌مندان به فست فود هستید و به دنبال فست فودی می‌گردید که تمام اعضای خانواده، دوستان و میهمانان شما آن را دوست داشته باشند، پیتزا با محتویات سوسیس و کالباس گزینه مناسبی است. طرز تهیه پیتزا سوسیس و کالباس تفاوتی با سایر پیتزا‌ها ندارد و تنها در محتویات به کار رفته با دیگر انواع این غذا متفاوت است.

پیتزا سوسیس و کالباس


جالبز |
 بخش آشپزی – 
همانطور که خیلی‌ها انواع پیتزا‌هایی که بدون سوسیس و کالباس تهیه می‌شوند را ترجیح می‌دهند، پیتزا‌هایی که با این مواد غذایی درست می‌شوند نیز طرفداران بسیاری دارند. اگرچه خمیر این پیتزا‌ها مشابه با یکدیگر تهیه می‌شود، اما نان پیتزا فقط بخشی از طعم آن را شکل می‌دهد و طعم نهایی این غذا به مواد خوراکی که استفاده می‌کنید بستگی دارد. اینکه چه مواد غذایی برای تهیه پیتزا به کار ببرید، تا حد زیادی به سلیقه خودتان بستگی دارد، اما توجه داشته باشید که این مواد اولیه باید با یکدیگر هماهنگ باشد تا طعم نهایی مورد پسند قرار بگیرد. در ادامه طرز تهیه پیتزا سوسیس و کالباس و خمیر آن شرح داده می‌شود.

طرز تهیه خمیر پیتزا با سوسیس و کالباس

برای تهیه پیتزا ابتدا باید خمیر آن را تهیه کنید، البته می‌توانید از نان‌های آماده، پودر‌های خمیر پیتزا یا خمیر جادویی استفاده نمایید. به منظور تهیه خمیر پیتزا برای دو الی سه پیتزا، به یک و نیم الی دو و نیم ساعت زمان و مواد اولیه زیر نیاز دارید.
 
مواد لازم
شیریک لیوان
خمیر ترش یا بکینگ پودریک قاشق سوپخوری
روغن مایع یا روغن زیتوننصف لیوان
نمکیک قاشق چایخوری
آرد سفیدبه میزان لازم

 

دستور تهیه:

  1. شیر نباید سرد باشد، اما نیازی نیست آن را گرم کنید، حدود ۵ دقیقه آن را در محیط قرار دهید تا به دمای محیط برسد. سپس نمک و بکینگ پودر یا خمیر ترش را به آن اضافه کرده، بهم بزنید تا در شیر حل شوند.
  2. اکنون روغن را به مایه اضافه کنید.
  3. آرد سفید را ابتدا لک کنید و سپس به تدریج به مواد بیفزایید. میزان جذب آردها با یکدیگر تفاوت دارد، به همین دلیل باید آرد را به تدریج اضافه کرده و بهم بزنید تا زمانیکه خمیر به دست شما نچسبد، اما به یاد داشته باشید که نباید خمیر پیتزا سفت شود.
  4. پس از آنکه خمیر را کاملا ورز دادید، روی ظرف را بپوشانید و برای مدت یک تا دو ساعت صبر کنید تا خمیر ور بیاید.
 
خمیر پیتزا
 
با این روش حدود ۴۰۰ الی ۵۰۰ گرم خمیر تهیه می‌شود.

طرز تهیه پیتزا با سوسیس و کالباس با فر

خمیری که تهیه کردید برای چهار الی پنج نفر کافی خواهد بود. بنابراین به منظور تهیه این غذا برای چهار الی پنج نفر، به یک و نیم ساعت زمان و مواد اولیه‌ای که در ادامه درج شده است، احتیاج خواهد بود.
 
مواد لازم
سس پیتزایک سوم لیوان
سوسیس300 الی 400 گرم
کالباس خرد شدهدو الی سه لیوان
قارچ300 گرم
خمیر پیتزا400 الی 500 گرم
پنیرپیتزا و پودر آویشنبه میزان لازم

 

شیوه طبخ:

  1. روی یک سطح را مقداری آرد بپاشید و سپس خمیری که آماده کرده بودید را با ورنده باز کنید تا به قطر نیم سانتیمتر برسد.
  2. کف یک قالب را چرب کنید و خمیر را در آن قرار دهید.
  3. ابتدا مقداری سس پیتزا روی خمیر پخش کنید، برای این منظور می‌توانید از قلمو مخصوص آشپزی استفاده کنید.
  4. سپس مقداری پودر آویشن روی سس بریزید.
  5. کالباس خرده شده را در لایه اول اضافه کنید.
  6. سوسیس را حلقه‌ای خرد کرده و در لایه بعد بچینید.
  7. قارچ را خرد و در لایه آخر اضافه کنید. تکه‌های قارچ باید نازک باشند، در غیراینصورت آب انداخته و اثر منفی روی طعم پیتزا می‌گذارد.
  8. اکنون پنیرپیتزا را اضافه کنید.
  9. فر را از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و پیتزا را به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید. زمانی که نان پیتزا به اندازه مورد نظر برشته شد، پیتزا آماده است.
طرز تهیه پیتزا با سوسیس و کالباس به همین راحتی است. در صورت تمایل می‌توانید مقداری فلفل دلمه‌ای، پیاز و گوجه فرنگی حلقه شده نیز روی پنیر پیتزا بچینید.
 

طرز تهیه سس پیتزا

 
سس پیتزا
 
برای تهیه این سس به ۱۰ الی ۱۵ دقیقه زمان و مواد اولیه زیر نیاز دارید.
 
مواد لازم
رب گوجه فرنگی3 قاشق غذاخوری
سرکه3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون3 قاشق غذاخوری
سیریک حبه درشت
جوز هندی، نمک و فلفلبه میزان لازم
 
دستور تهیه:
  1. رب گوجه، سرکه و روغن زیتون را با یکدیگر مخلوط کنید.
  2. سیر را رنده کرده و به سس اضافه نمایید.
  3. مقداری رنده جوز هندی، فلفل و نمک را نیز به سس افزوده و آن را روی حرارت شعله اجاق گاز قرار دهید تا یکی دو جوش بزند. سس آماده شده است.
 
پیتزا سوسیس و کالباس
 

طرز تهیه پیتزا بدون فر

اگر دسترسی به فر ندارند، کف یک ماهیتابه را چرب کنید و به طریق یاد شده خمیر را در ماهیتابه پهن کنید و مواد اولیه را روی آن بچینید. سپس درب ماهیتابه را ببندید و آن را روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز قرار دهید و روی شعله نیز یک شعله پخش کن بگذارید. سعی کنید از ماهیتابه‌هایی که درب آن برای خروج بخار آب سوراخ دارند استفاده کرده یا درب ماهیتابه را به گونه‌ای قرار ندهید که بخار آب درون پیتزا بازگردد. در این روش پیتزا به مدت طبخ بیشتری نیاز خواهد داشت.
پیتزا یکی از محبوب‌ترین فست فود‌ها در جهان است. این غذای ایتالیایی در طعم‌های مختلفی مانند پیتزا مخلوط، پیتزا پپرونی، پیتزا رست بیف و … تهیه می‌شود که هر کدام طعم خود را دارد. گاهی پیتزا بدون سوسیس و کالباس تهیه می‌شود که سالم‌تر خواهد بود، اما در کل مواد غذایی که در پیتزا به کار می‌رود تا حد بسیاری به نظر شما بستگی دارد. توجه داشته باشید که طرز تهیه پیتزا سوسیس و کالباس به این دلیل که محتویات غذا نیازی به طبخ جداگانه ندارند، به زمان کمتری نیاز دارد.

منبع: ستـــاره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *