جالبز | دسته آشپزی – پیتزا یکی از فست فودهای لذیذ است که همه به ویژه کودکان آن را دوست دارند. از طرفی تهیه خمیر پیتزا به زمان زیادی احتیاج دارد، اما خمیرهای آماده پیتزا که در بازار عرضه میشوند نیز از کیفیت خوبی برخوردارند و میتوانید پیتزاهایی خوشمزه با آنها درست کنید. طرز تهیه پیتزا خانگی با نان نیمه اماده زمان زیادی از شما نمیگیرد و میتوانید با موادی که در دسترس دارید آن را تهیه کنید. در ادامه سه روش تهیه پیتزا با خمیر آماده را ارائه خواهیم داد.
فهرست موضوعی:
- پیتزا رست بیف
- پیتزا پپرونی
- پیتزا مرغ و قارچ
برای طبخ ، ابتدا باید نان آن را مزه دار کنید، برای این منظور به یک سس احتیاج دارید. میتوانید از سسهای فلفل موجود در بازار استفاده کنید یا خودتان در منزل سس را تهیه کنید. بنابراین ابتدا طرز تهیه این سس را شرح خواهیم داد.
طرز تهیه سس پیتزا با خمیر آماده
مواد لازم | |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
سیر رنده شده | یک حبه |
شکر | نصف قاشق غذاخوری |
فلفل، نمک و جوز هندی | به میزان لازم |
شیوه تهیه:
- تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.
- سس را روی حرارت قرار دهید تا یکی دو جوش بزند.
سس آماده است. مقداری از آن را با قلمو مخصوص آشپزی روی خمیر پیتزا پخش کنید.
۱. طرز تهیه پیتزا با خمیر آماده به روش اول (رست بیف)
مواد لازم | |
خمیر آماده | 2 الی 3 عدد |
گوشت راسته | 250 الی 300 گرم |
پیاز | 1 عدد |
قارچ | 150 الی 200 گرم |
فلفل دلمه ای | یک الی دو عدد |
زیتون حلقه شده | 2 قاشق غذاخوری |
پنیر موزارلا | 300 الی 400 گرم |
فلفل و آویشن | به میزان لازم |
- گوشت را بشویید و به چند قسمت تقسیم کنید.
- گوشت را همراه با مقداری آب روی حرارت شعله اجاق گاز قرار دهید و صبر کنید تا کاملا بپزد. برای از بین بردن بوی گوشت به آن پیاز و فلفل اضافه کنید.
- وقتی گوشت پخت، آن را ریش ریش کنید.
- گوشت را اندکی با روغن تفت دهید و در پایان آویشن را به آن اضافه کنید.
- قارچ را به صورت حلقهای خرد کنید و کمی تفت دهید تا آب آن گرفته شود.
- فلفل دلمهایها را نیز نگینی یا خلالی خرد کنید.
- اکنون مقداری از سس پیتزا را روی خمیرهای آماده بزنید و مقداری از گوشت، قارچ و فلفل دلمهای را روی نان قرار دهید.
- سپس پنیرپیتزا را اضافه کنید و زیتون های حلقه شده را اضافه کنید.
- یک سینی فر را چرب کنید و پیتزا را در فری که از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کردهاید، قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه داخل فر بماند تا کاملا آماده شود.
۲. طرز تهیه پیتزا با خمیر آماده به روش دوم (پپرونی)
مواد لارم | |
خمیر آماده | 2 الی 3 عدد |
کالباس یا سوسیس پپرونی | 100 الی 150 گرم |
فلفل سبز | 3 الی 4 عدد |
پنیرپیتزا | به مقدار لازم |
نکته:
- به جای فلفل سبز از فلفل دلمهای نیز میتوانید استفاده کنید.
نحوه آماده کردن پیتزا:
- سوسیسها را حلقهای خرد کنید.
- فلفل را نیز خرد کنید.
- مقداری سس روی نان پیتزا پخش کنید و مقداری آویشن روی آن بپاشید.
- اکنون پنیرپیتزا را اضافه کنید.
- اکنون پپرونیها و فلفلها را اضافه کنید.
- مقداری پنیرپیتزا روی پپرونیها بریزید.
- سینی فر را چرب کنید و پیتزاها را در آن قرار دهید. فر را از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و پیتزا را به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید.
طرز تهیه پیتزا بدون فر با خمیر آماده یا پیتزا تابه ای نیز به همین صورت است با این تفاوت که مواد پیتزا را از قبل باید تفت بدهید و پس از اینکه کف تابه را چرب کردید و خمیر آماده را در ماهیتابه گذاشتید مواد را روی آن بریزید و در آن را برای ده دقیقه ببندید. سپس در تابه را برداشته و ده دقیقه دیگر با شعله ملایم بگذارید بپزد.
۳. طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ با خمیر آماده
مواد لازم | |
سینه مرغ | 200 الی 300 گرم |
قارچ | 150 گرم |
فلفل دلمه ای | یک الی 2 عدد |
فلفل، نمک و آویشن | به میزان لازم |
- مرغ را بشویید و همراه مقداری آب روی حرارت قرار دهید. زمانی که یکی دو جوش زد، آن را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.
- سپس مجددا مرغ را با پیاز و مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا کاملا بپزد. برای آنکه بوی مرغ گرفته شود، فلفل و زردچوبه را نیز به آن اضافه کنید.
- اکنون مرغ را ریش ریش نمایید.
- قارچ را خرد کرد و با روغن اندکی کمی تفت دهید تا آب آن گرفته شود، سپس مرغ را نیز اضافه کرده و مقداری تفت دهید. در این مرحله نمک و آویشن را نیز اضافه نمایید. مرغ را نباید زیاد تفت دهید، زیرا سفت خواهد شد.
- فلفل دلمهای را نگینی خرد کنید.
- مقداری سس روی خمیرهای پیتزا بزنید. سپس مقداری مرغ و قارچ روی هر کدام بریزید، اکنون فلفل دلمهای را نیز اضافه کنید.
- اکنون پنیر پیتزا را نیز اضافه نمایید.
- یک سینی فر را چرب کرده و پیتزاها را در آن قرار دهید.
- فر را باید از قبل با ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده باشید، سپس پیتزاها را به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید.
منبع: ستـــاره