جالبز | دسته آشپزی – در زندگی ماشینی امروز که اکثر ساعات روز را پشت میز نشستهایم و تحرکی نداریم، برای حفظ سلامتی باید غذاهای سالم را جایگزین غذاهای پرکالری و فست فودها کنیم. اغلب برای میان وعدهها از خوراکیهای آماده که حاوی مقادیر زیادی روغن، قند و مواد نگهدارنده هستند، استفاده میکنیم، اما به راحتی میتوانید این میان وعدهها را با غذایی سالم و مقوی جایگزین کنید. انواع پورهها یکی از میان وعدههای مناسب هستند. وقتی صحبت از پوره میشود، قبل از هر چیز پوره سیب زمینی به نظرمان میآید، اما میتوان پوره را با سبزیجات دیگر نیز تهیه کرد، یکی از بهترین آنها، پوره گل کلم است. اگرچه شاید در ابتدا فکر کنید که طعم آن چندان مطلوب نیست، اما یکبار اگر این غذا را تهیه کنید، به یکی از میان وعدههای محبوب شما تبدیل خواهد شد.
روش اول: طرز تهیه پوره گل کلم
مواد لازم | |
گل کلم | یک عدد |
سیر | 2 الی 3 حبه |
روغن زیتون | یک قاشق غذاخوری |
کره | 25 گرم |
آویشن، رزماری و نمک | به میزان لازم |
دستور تهیه:
- ابتدا گل کلم را بشویید و مغز آن را که سفت است، جدا کنید. سپس گل کلم را به قطعات کوچک برش زده و بخارپز نمایید.
- سیرها را رنده کنید و با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون تفت دهید.
- زمانی که گل کلم بخار پز شد، آن را همراه با سیر و روغن، نمک، آویشن و رزماری در مخلوط کن بریزید تا یک دست شوند.
- سپس در یک ظرف مناسب بکشید و کره را روی آن قرار دهید. حرارت گل کلم باعث ذوب شدن تدریجی کره میشود. اگر از کره محلی استفاد کنید، طعم این پوره بهتر خواهد بود.
روش دوم: طرز تهیه پوره گل کلم با پنیر
به منظور تهیه این غذا برای یک الی دو نفر، به ۳۰ دقیقه زمان و مواد اولیه زیر احتیاج دارد.
مواد لازم | |
گل کلم | یک عدد |
پنیر خامه ای | یک الی 2 قاشق غذاخوری |
پنیر پارمسان | یک سوم لیوان |
پیارچه خرد شده | یک قاشق غذاخوری |
نمک | به میزان لازم |
شیوه طبخ:
- ابتدا گل کلم را بشویید و مغز سفت آن را جدا کنید.
- سپس آنها را خرد کرده و بخارپز کنید.
- پیش از آنکه گل کلم سرد شود، آن را همراه با نمک، پنیر خامهای و پنیر پارمسان در مخلوط کن بریزید تا یک دست شود.
- سپس پوره گل کلم را در ظرف مناسب برای سرو بکشید و روی آن را با پیازچه خرده شد، تزیین کنید.
به همین راحتی پوره آماده است و میتوانید از طعم فوق العاده آن لذت ببرید.

منبع: ستـــاره