پلو انبه نوعی پلوی مخلوط است که از ترکیب برنج و انبه با مواد مختلفی درست می شود و برای ایجاد تنوع در برنامه غذایی گزینه مناسبی خواهد بود.

طرز تهیه پلو انبه
 
جالبز | دسته آشپزی – ایجاد تنوع در برنامه غذایی با تهیه غذاهای جدیدی همچون پلو انبه امکان پذیر است. انبه پلو نوعی پلوی ترکیبی متشکل از انواع سبزیجات است که برنج و انبه در آن حرف اول را می زنند. این پلو به روش های مختلف و با مواد اولیه متنوعی درست می شود که هر یک طعم و مزه منحصر به فردی دارند.

طرز تهیه پلو انبه با مرغ

مواد لازم
ران مرغ بدون پوست و استخوان2 عدد
برنج4 پیمانه
زنجبیل تازه رنده شده1 قاشق چایخوری
سیر1 حبه
فلفل دلمه ای قرمز1 عدد
فلفل چیلی قرمز1 عدد
پیازچه4 عدد
انبه سفت و رسیده و بزرگ1 عدد
گشنیز خرد شده4 قاشق غذاخوری
روغن3 قاشق غذاخوری
سویا سس رقیق1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم

دستور تهیه

  1. برنج را با کمی نمک خیس کنید و اجازه دهید ۳-۲ ساعت خیس بخورد.
  2. انبه را از درازا و تا جایی که ممکن است نزدیک به هسته، به دو نیم تقسیم کنید.
  3. هسته انبه را خارج کرده، پوست آن را بگیرید و گوشت آن را به صورت ورقه های خلالی برش بزنید.
  4. مرغ را به صورت خلال های باریک برش بزنید، سپس برش های مرغ را همراه با زنجبیل، سیر و فلفل چیلی در کاسه ای بریزید و خوب هم بزنید تا مرغ مزه دار شود.
  5. فلفل دلمه ای را به صورت خلالی نازک برش بزنید و پیازچه ها را به صورت مورب، حلقه کنید.
  6. روغن را در تابه ای ریخته و روی حرارت بالا قرار دهید تا داغ شود، سپس خلال های مرغ را به آن اضافه کرده و به مدت ۴-۵ دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند.
  7. فلفل دلمه ای، سیر له شده و پیازچه را به تابه اضافه کرده و به تفت دادن مواد ادامه دهید تا سبزیجات نرم شوند، سپس گشنیز خرد شده را به تابه اضافه کرده و مواد را دو سه دقیقه دیگر تفت دهید.
  8. انبه، نمک، فلفل، زنجبیل و سویا سس را به تابه اضافه کرده و مواد را هم بزنید، سپس حرارت را خاموش کنید.
  9. برنج را آبکش کنید و همراه با مخلوط مرغ و سبزیجات به صورت لایه به لایه در قابلمه بریزید.
  10. اجازه دهید پلو انبه به مدت ۴۰-۳۰ دقیقه دم بکشد، سپس حرارت را خاموش کنید.
  11. پلو انبه را در دیس بکشید و همراه با ترشی لیمو یا ترشی انبه سرو کنید.
نکته: انبه مورد استفاده در تهیه پلو انبه باید رسیده و سفت باشد تا در حین پخت، شکل خود را از دست ندهد.
 

 پلو انبه
طرز تهیه پلو انبه گیاهی

مواد لازم
انبه رسیده و سفت1 عدد
برنج225 گرم
ساقه کرفس3 عدد
قیسی75 گرم
بادام ورقه شده بوداده75 گرم
گشنیز خرد شده3 قاشق غذاخوری
روغن3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم

دستور تهیه

  1. هسته انبه را خارج کنید، انبه را پوست بگیرید و گوشت آن را به صورت مکعب هایی به ابعاد 1 سانتی متر برش بزنید.
  2. برنج را با کمی نمک خیس کنید و پس از چند ساعت خیس خوردن، بپزید و آبکش کنید.
  3. ساقه کرفس را به صورت نوارهای باریک برش بزنید.
  4. قیسی را چند دقیقه در آب سرد خیس کنید تا نرم شود، سپس آبکش کرده و به صورت تکه های مربعی برش بزنید.
  5. روغن را در تابه ای داغ کنید و ابتدا برش های کرفس را در آن تفت دهید تا نرم شود، سپس گشنیز خرد شده، تکه های زردآلو و ورقه های بادام بوداده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
  6. کمی نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و در انتها تکه های انبه را بیفزایید.
  7. مواد را هم بزنید تا یکدست شوند، سپس حرارت را خاموش کنید.
  8. در یک قابلمه کمی روغن داغ کنید و سپس برنج آبکش و مواد را لایه به لایه در آن بریزید.
  9. پلو انبه را به مدت ۴۰-۳۰ دقیقه دم بگذارید و سپس حرارت را خاموش کنید.
  10. پلو انبه را در دیس بکشید و روی آن را با چند برگ نعنا یا گشنیز تازه تزیین کنید.
نکته: برای درست کردن پرک بادام بوداده در منزل، می توانید بادام را چند دقیقه در آب جوش بریزید تا پوست قهوه ای رنگ روی ان به راحتی جدا شود و پس از جدا کردن پوست، آن را به صورت ورقه ای برش بزنید. ورقه های بادام را در سینی فر بچینید و به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه در فری که از قبل روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده، قرار دهید. در این فاصله مرتب آنها را زیر و رو کنید و مراقب باشید که نسوزند.

طرز تهیه پلو انبه

سخن آخر

پلو انبه از غذاهایی است که ترکیب خاص آن باعث شده طعم تازه ای از پلو را تجربه کنید. این غذا به راحتی و در زمان کوتاهی آماده می شود و می تواند به عنوان نهار یا شام مورد استفاده قرار گیرد. گردو پلو نیز از جمله ترکیبات لذیذ غذایی است که تهیه آن نیز می‌تواند برنامه غذایی شما را از یکنواختی خارج کند. امیدواریم این غذا را در منزل تهیه کنید و تجربیات خود را در این زمینه با دیگران به اشتراک بگذارید.

منبع: ستـــاره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *