جالبز – ترجمه از الهام مظفری: هوموس یک غذای عربی، یونانی است که تقریباً هر روز در بیشتر خانه‌های لبنانی تهیه می‌شود. اما این هوموس از نخودفرنگی تهیه شده و یک پیش غذای خوشمزه است.
 
 طرز تهیه هوموس نخودفرنگی
مواد لازم:

  • آب به مقدار لازم
  • ۲۰۰ گرم نخود فرنگی تازه یا منجمد
  • ۱ قاشق غذاخوری شکر
  • ۲ قاشق غذاخوری ارده
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱ قاشق غذاخور پودر زیره
  • نصف قاشق غذاخوری فلفل
  • نمک به مقدار لازم
  • ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو
  • نعناع تازه به مقدار لازم (اختیاری)
طرز تهیه هوموس نخودفرنگی 
طرز تهیه:
آب، نخود فرنگی و شکر را در یک قابلمه بجوشانید تا زمانی که نرم شود، حدود ۵ تا ۷ دقیقه.
 
طرز تهیه هوموس نخودفرنگی 
آب اضافی را با آبکش گرفته و اجازه دهید نخود‌ها سرد شوند.
 
طرز تهیه هوموس نخودفرنگی
نخود فرنگی، ارده، یک قاشق روغن زیتون، پودر زیره، فلفل، نمک و آبلیمو را در یک مخلوط کن ریخته و خوب هم بزنید.
 
طرز تهیه هوموس نخودفرنگی 
هوموس را در ظرف مورد نظرتان ریخته و روی آن یک قاشق روغن زیتون بریزید.
 
طرز تهیه هوموس نخودفرنگی 
با نعناع تازه تزئین و میل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *