ناگت مرغ یک غذای خوشمزه با دستور پخت بسیار راحت بوده و مواد اصلی برای تهیه این غذا مرغ، تخم مرغ و پودر سوخاری است. در این مقاله طرز تهیه ناگت مرغ بدون پنیر و ناگت مرغ با پنیر را خواهید خواند.

دستور تهیه ناگت مرغ؛ به دو روش عالی
جالبز | دسته آشپزی – اگر زمان کمی دارید و می‌خواهید یک غذای خوشمزه برای خود و خانواده آماده کنید، ناگت‌ها گزینه‌ی مناسبی برای انتخاب هستند. ناگت‌ها را در انواع مختلف مانند مانند ناگت گوشت، ناگت سیب‌زمینی، ناگت مرغ و … وجود دارند. این ناگت‌ها به صورت نیمه آماده در بازار وجود دارند، ولی به خاطر وجود مواد نگهدارنده بهتر است از نوع بازاری استفاده نکنید و خودتان دست به کار شوید و ناگت را به صورت خانگی تهیه کنید. ما در ادامه طرز تهیه مرحله به مرحله این فست فود خوشمزه را به دو روش عالی و راحت به شما آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه ناگت مرغ خوشمزه رستورانی

مواد لازم (برای ۴ نفر)
سینه مرغ نصف یک سینه
زرده تخم مرغ ۲ عدد
پودر کنتاکینصف لیوان
آویشن، نمک و فلفل قرمزبه مقدار لازم 
سس گوجه فرنگی یا سس مایونزبه مقدار لازم برای سرو
کره به مقدار لازم 

زمان لازم برای تهیه ناگت: ۴۰ دقیقه


دستور تهیه ناگت مرغ خانگی بدون پنیر پیتزا

  • سینه مرغ را چرخ کنید و در یک کاسه بریزید. (مرغ را می‌توانید به صورت خام یا پخته استفاده کنید)
  • دو عدد زرده تخم مرغ را در یک کاسه بریزید و با یک چنگال خوب هم بزنید؛ سپس آن را به مرغ‌های چرخ شده اضافه کنید.
  • مرغ‌ها را با زرده تخم مرغ خوب مخلوط کنید؛ نمک، فلفل، آویشن، کره و نصف مقدار پودر کنتاکی را به آن بیفزایید.
  • مقداری از پودر کنتاکی باقی مانده را روی یک سطح صاف پخش کنید؛ سپس گوشت مخلوط شده با تخم مرغ را با قطر یک سانتی متر روی آن پهن کنید.
  • باقی مانده پودر کنتاکی را روی گوشت‌ها بپاشید.
  • اکنون گوشت را به اندازه و با قالب دلخواه برش بزنید. (در هنگام قالب زدن کمی دست‌های خود را جالبز کنید تا کار راحت‌تر شود)
  • قالب‌های ناگت را در روغن داغ سرخ کنید. (حتما از روغن سرخ کردنی استفاده کنید)
  • پس از اینکه هر دو طرف ناگت سرخ شد آن‌ها را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
  • سپس آن‌ها را در ظرف مورد نظر برای سرو قرار دهید.
  • ناگت شما آماده سرو است می‌توانید با سس مایونز یا سس کچاپ سرو کنید.

نوش جان …

 

ناگت مرغ ترد و خوشمزه

 

طرز تهیه ناگت مرغ با پنیر پیتزا

مواد لازم (برای ۴ نفر)
سینه مرغ خام ۵۰۰ گرم
پیاز کوچک ۱ عدد
پنیر پیتزا رنده شده۱۵۰ گرم
سیر ۵ حبه
نمک و فلفلبه مقدار لازم
آرد سوخاری۳ قاشق غذاخوری
آرد سفید۳ قاشق غذاخوری
سس تند، سس کنجد، سس خردل و عصاره گوشتبه میزان لازم
روغن برای سرخ کردنبه میزان لازم
تخم مرغ۲ عدد

زمان لازم برای تهیه این غذا: ۴۰ دقیقه


دستور تهیه ناگت مرغ عالی

  • ابتدا مرغ خام را چرخ کنید و یا آن را در غذاساز بریزید تا کاملا ریز و خرد شود.
  • سیر و پیاز را ریز رنده کنید و آب آن را کامل بگیرید؛ سپس آن را به مرغ‌های چرخ شده اضافه کنید.
  • پنیر پیتزا را نیز به مواد بیافزایید و مخلوط را با دست ورز دهید تا خوب با یکدیگر مخلوط شوند. (می‌توانید آن‌ها را به مدت دو دقیقه در غذا ساز بریزید)
  • وقتی مخلوط حالت خمیری پیدا کرد سس تند، سس کنجد و یا سس خردل و عصاره گوشت را نیز به مواد اضافه کنید. (مقدار این مواد به میل و ذائقه خودتان بستگی دارد)
  • مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و آن را به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید تا هم طعم بگیرد و هم کمی سفت شود.
  • تخم مرغ را در یک ظرف بشکنید و آن را با یک چنگال خوب بزنید.
  • پودر سوخاری و آرد سفید را جداگانه در یک ظرف بریزید.
  • اکنون خمیر را از یخچال خارج کنید و قالب‌های کوچکی به ضخامت یک سانتی متر از آن تهیه کنید.
  • قالب‌ها را ابتدا در آرد سفید، سپس تخم مرغ و در پایان در پودر سوخاری بغلتانید.
  • اکنون آن‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا مغز آن پخته و رویش طلایی رنگ شود. (روغن داخل تابه باید به اندازه‌ای باشد که ناگت‌ها کاملا در روغن شناور شوند)
  • ناگت شما آماده سرو است می‌توانید با گوجه و خیارشور سرو کنید.

نوش جان …

ناگت مرغ پنیری

 

سخن آخر

دو دستور برای تهیه ناگت خوشمزه مرغ را مطالعه کردید. توجه کنید که می‌توانید مایه ناگت را در فریزر قرار دهید و هر زمان که خواستید از آن استفاده کنید. شما کدام دستور را ترجیح می‌دهید؟ اگر تجربه‌ای در زمینه تهیه ناگت دارید آن را با ما و دیگر مخاطبان جالبز در میان بگذارید. همچنین در پایان می‌توانید طرز تهیه ناگت مرغ با پفک نمکی را نیز در جالبز مطالعه کنید.

منبع: ستـــاره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *