میگو پلو یک غذای خوشمزه، مقوی و همه پسند است که طرز تهیه بسیار راحتی دارد. در این مقاله طرز تهیه میگو پلو با میگو پخته شده، میگو پلو با میگو سرخ شده و میگو پلو با کشمش و گردو را خواهید خواند.

طرز تهیه میگو پلو؛ به سه روش متفاوت و عالی
جالبز | بخش آشپزی – میگو یک غذای دریایی سرشار از فسفر و دیگر مواد مغذی است. پزشکان و کارشناسان تغذیه مصرف غذا‌های دریایی را به خاطر داشتن امگا ۳ بسیار و توصیه می‌کنند. میگو را می‌توانید به صورت میگو سوخاری، قلیه میگو یا میگو پلو تهیه کنید. اکنون ما در این مقاله قصد داریم خوشمزه‌ترین طرز تهیه میگو پلو‌ را همراه با نکات کلیدی آن‌ها به شما آموزش دهیم.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

  • طرز تهیه میگو پلو با میگو پخته شده
  • طرز تهیه میگو پلو با میگو سرخ شده
  • طرز تهیه میگو پلو با کشمش و گردو

طرز تهیه میگو پلو با میگو پخته شده

مواد لازم (برای ۴ نفر)
میگو پاک کرده ۳۰۰ الی ۳۵۰ گرم
برنج ۲ و یک چهارم پیمانه پلوپزی
پیاز۱ عدد
هویج خرد شده۳ الی ۴ قاشق غذا خوری
خلال بادام۳ قاشق غذاخوری
زرشک قرمز۳ قاشق غذاخوری
جعفری یا گشنیز خرد شده۳ قاشق غذاخوری
پیاز داغ طلایی شده۲ قاشق غذاخوری
رعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۲ الی ۳ قاشق مربا خوری
آب ۳ و یک چهارم پیمانه
نمک به مقدار لازم

زمان لازم برای تهیه و پخت میگو پلو ۲ ساعت


دستور تهیه پلو میگو

  • برنج را از ۳ ساعت قبل با آب و کمی نمک خیس کنید.
  • میگو پاک کرده را با دو لیوان آب، کمی نمک و فلفل و یک عدد پیاز خرد شده در یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
  • پس از اینکه ۵ دقیقه که قل خورد میگو‌ها را از آب خارج کنید.
  • هویج‌های خرد شده را بشویید و در کمی آب بزیزید؛ سپس ظرف را روی شعله بگذارید و صبر کنید تا کمی نیم‌پز شوند.
  • خلال بادام و زعفران دم کرده را نیز در یک ظرف کوچک با هم مخلوط کنید و به صورت غیر مستقیم روی شعله بگذارید.
  • زرشک شسته شده را نیز با کمی روغن و شکر در یک تابه کوچک باهم تفت دهید.
  • گشنیز یا جعفری را نیز با کمی پیاز سرخ شده مخلوط کنید و تفت دهید.
  • همه‌ی این مواد آماده شده را (به غیر از برنج) در یک ظرف بزرگ با هم مخلوط کنید.
  • برنج خیس خورده را به آب در حال جوش اضافه کنید؛ پس از حدود ۱۰ دقیقه وقتی کمی نرم شد آن را آب کش کنید.
  • اکنون زمان دم کردن میگو پلو رسیده است؛ برنج را دم کنید و لابه لای برنج از مخلوط تهیه شده بریزید.
  • مخلوط برنج و میگو را روی شعله بگذارید؛ کمی صبر کنید تا بخار برنج درآید، سپس شعله را کم کنید تا به مدت نیم ساعت دم بکشد.
  • پس از نیم ساعت میگو پلو شما آماده سرو است.

نوش جان …

 

طرز تهیه میگو پلو؛ با میگو پخته شده

طرز تهیه میگو پلو با میگو سرخ شده

مواد لازم (برای ۲ نفر)
میگو۳۰۰ گرم 
برنج خام۲ پیمانه 
سبزی پلویی خورد شده۶ الی ۷ قاشق
پیاز۱ عدد
سیر متوسط۵ الی ۶ حبه 
زعفران دم کردهبه مقدار لازم
فلفل قرمز، نمک و زرچوبهبه مقدار لازم

زمان لازم برای تهیه و پخت میگو پلو ۲ ساعت


دستور تهیه پلو میگو جنوبی

  • ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و در تابه با کمی روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
  • سپس سیر خرد شده و زردچوبه را به آن بیفزایید.
  • پس از ۱ دقیقه میگو‌های پاک شده را به پیاز اضافه کنید و مواد را هم بزنید؛ میگو‌ها را زیر و رو کنید تا سرخ شوند.
  • در حین سرخ شدن کمی فلفل و زعفران آب شده به مواد بیفزایید.
  • مواد را خوب باهم مخلوط کنید؛ وقتی میگو‌ها سرخ شدند شعله را خاموش کنید.
  • اکنون مایه میگو پلو حاضر شده است و باید به سراغ آبکش کردن برنج بروید.
  • برنجی که از قبل خیس خورده است را در آب در حال جوش بریزید.
  • وقتی کمی نرم شد آن را آبکش کنید.
  • در یک قابلمه برنج آبکش شده، مایه میگو و سبزی پلویی را با هم مخلوط کنید.
  • اکنون قابلمه را به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه روی حرارت بگذارید تا خوب دم بکشد.
  • پس از نیم ساعت میگو پلو شما آماده سرو است.

نوش جان …

 

طرز تهیه میگو پلو؛ با میگو سرخ شده

طرز تهیه میگو پلو با کشمش و گردو

مواد لازم (برای ۵ نفر)
پیاز۱ عدد
گردو۳۰۰ گرم
میگو پاک کردهنیم کیلوگرم
زعفران آب کردهنصف فنجان 
کشمش یک استکان
برنج ۵ پیمانه
نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم
دارچین۱ قاشق مرباخوری

زمان لازم برای تهیه و پخت میگو پلو ۲ ساعت


دستور تهیه میگوپلو مجلسی

  • پیاز را ریز خرد کنید و آن را با کمی روغن در یک تابه تفت دهید.
  • وقتی پیاز‌ها کمی نرم شد زردچوبه و فلفل و دارچین را به آن بیفزایید و پس از ۱ دقیقه میگو‌های پاک شده را هم به آن اضافه کنید.
  • مواد را خوب با هم مخلوط کنید و میگو‌ها را زیر و رو کنید تا خوب سرخ شوند.
  • پس از اینکه میگو‌ها سرخ شدند، کشمش پاک شده، گردو ریز شده و در پایان کمی زعفران آب شده به مواد بیفزایید و شعله را خاموش کنید.
  • برنجی که از قبل خیس خورده است را در آب در حال جوش بریزید.
  • وقتی کمی نرم شد آن را آبکش کنید.
  • اکنون در یک قابلمه یک لایه برنج و یک لایه از مواد میگو بریزید؛ این کار را تا تمام شدن مواد ادامه دهید.
  • مخلوط برنج و میگو را روی شعله بگذارید؛ کمی صبر کنید تا بخار برنج درآید، سپس شعله را کم کنید تا به مدت نیم ساعت دم بکشد.
  • پس از نیم ساعت میگو پلو با کشمش و گردو شما آماده سرو است.

نوش جان …

 

طرز تهیه میگو پلو؛ با کشمش و گردو

سخن آخر

سه روش برای تهیه میگو پلو را مطالعه کردید. دقت کنید که میگو‌های استفاده شده در میگو پلو بهتر است ریز باشند. همچنین به دلیل سنگین بودن و بالا بودن ارزش غذایی میگو بهتر است این غذا را در وعده ناهار سرو کنید. شما کدام دستور را برای تهیه میگو پلو ترجیح می‌دهید؟ اگر تجربه‌ای در زمینه تهیه میگو پلو دارید آن را با ما و دیگر مخاطبان جالبز در میان بگذارید. همچنین در پایان می‌توانید طرز تهیه میگو پفکی سوخاری با ماءالشعیر را نیز در جالبز مطالعه کنید.

منبع: ستـــاره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *