مرغ سوخاری در فر نوعی خوراک مرغ با رویه ترد و برشته است. طرز تهیه مرغ سوخاری در فر و توستر، ران و فیله مرغ سوخاری را در این مطلب بخوانید.

طرز تهیه مرغ سوخاری در فر به ۳ روش
جالبز |
بخش آشپزی –
 مرغ سوخاری نوعی مرغ برشته است که طرفداران زیادی دارد. اگر شما به دنبال روشی آسان برای تهیه مرغ سوخاری خوشمزه در منزل هستید، بهتر است آن را در فر درست کنید. برای تهیه مرغ سوخاری در فر، قبل از پوشاندن تکه‌های مرغ با باید مراحلی را طی کنید. در این مطلب سه روش برای درست کردن مرغ سوخاری خانگی در فر ارائه شده است.


در صورتی که مطالعه قسمت خاصی از این مطلب مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده در فهرست موضوعی زیر به موضوع دلخواه خود برسید.

  • طرز تهیه مرغ سوخاری در فر
  • طرز تهیه فیله مرغ سوخاری در فر
  • طرز تهیه ران مرغ سوخاری در فر
  • طرز تهیه مرغ سوخاری درسته در فر

۱. طرز تهیه مرغ سوخاری در فر 

مواد لازم
نمک3 قاشق غذاخوری
آب گرم1 فنجان (236 میلی لیتر)
مرغ با استخوان و با پوست8 تکه
کره2 قاشق غذاخوری
آرد چند منظوره1/2 فنجان (62 گرم)
پودر فلفل سیاه1 قاشق چایخوری
 

طرز تهیه مرغ سوخاری در توستر و فر

  1. در یک کاسه بزرگ ۲ قاشق غذاخوری نمک بریزید و یک فنجان آب گرم به آن اضافه کنید. مخلوط آب و نمک را هم بزنید تا نمک در آب حل شود.
  2. تکه‌های مرغ را در آب نمک قرار داده و به اندازه کافی آب سرد در ظرف بریزید تا روی مرغ‌ها کاملا با آب پوشانده شود. سپس ظرف را در یخچال قرار دهید. بهتر است این کار را از شب قبل انجام دهید تا قطعات مرغ کاملا سرد شوند.

    قرار دادن مرغ در آب نمک

  3. فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتی‌گراد) گرم کنید. مرغ را از یخچال خارج کرده و در آبکش بریزید تا آب آن کاملا خارج شود، سپس قطعات مرغ را با دستمال کاغذی مخصوص آشپزی خشک کنید. خشک کردن مرغ باعث برشته شدن مرغ پس از پختن در فر خواهد شد.
  4. یک ظرف مقاوم به حرارت با اندازه مناسب که همه قطعات مرغ در یک ردیف در آن جا شوند، انتخاب کنید. ۲ قاشق غذاخوری کره در ظرف قرار داده و آن را در فر گرم شده قرار دهید تا کره ذوب شده و ظرف کاملا داغ شود.

    گرم کردن فر و ظرف

  5. ۱/۲ فنجان آرد چند منظوره را با یک قاشق غذاخوری نمک و ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه مخلوط کنید. تکه‌های مرغ را یکی یکی در آرد بغلطانید و تکان دهید تا آرد اضافی آن گرفته شود.
  6. ظرف را از فر خارج کرده و تکه‌های مرغ را از طرف پوست در ظرف قرار دهید.

    پوشاندن مرغ با آرد

  7. ظرف را در فر قرار دهید و حدود ۴۰ دقیقه صبر کنید تا تکه‌های مرغ سرخ شده و یک طرف آن‌ها به رنگ طلایی مایل به قهوه‌ای درآید. ظرف را از فر خارج کرده و مرغ‌ها را برگردانید. سپس به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا طرف دیگر تکه‌های مرغ برشته شود.
  8. یک دستمال کاغذی مخصوص آشپزی در بشقاب پهن کرده و تکه‌های مرغ را روی آن قرار دهید تا روغن اضافی مرغ‌ها را بگیرد.

برگردان مرغ ها

 

۲. طرز تهیه فیله مرغ سوخاری در فر

مواد لازم
تخم مرغ1 عدد
شیر1/3 فنجان (80 میلی لیتر)
آرد چند منظوره1 فنجان (125 گرم)
آرد سوخاری4 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر1 قاشق چایخوری
نمک1 قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا2 قاشق چایخوری
پودر سیر1 قاشق چایخوری
پودر پیاز1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه1/2 قاشق چایخوری
سینه مرغ بدون استخوان900 گرم
کره1/4 فنجان (60 گرم)

دستور تهیه مرغ سوخاری در فر با سینه و فیله:

  1. فر را روی حرارت ۴۱۰ درجه فارنهایت (۲۱۰ درجه سانتی‌گراد) گرم کنید. یک ظرف مناسب که گنجایش تکه‌های مرغ در یک لایه را داشته باشد در فر قرار دهید تا داغ شود.
  2. تخم مرغ را در ظرفی شکسته، ۱/۳ فنجان شیر به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکنواخت شوند.
  3. در ظرف دیگری یک فنجان آرد چند منظوره و ۴ قاشق غذاخوری آرد سوخاری بریزید. بکینگ پودر، نمک،   ، پودر سیر، پودر پیاز و فلفل سیاه را به ان اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

    آماده کردن مخلوط تخم مرغ و آرد

  4. سینه مرغ را به ۳ یا ۴ قسمت برش بزنید، برش‌ها را در مخلوط آرد بغلتانید تا کاملا با آرد پوشانده شوند، سپس تکان دهید تا آرد اضافی آن‌ها گرفته شود.
  5. تکه‌های مرغ را یکی یکی در مخلوط تخم مرغ و شیر بزنید تا سطح آن‌ها با این مخلوط پوشانده شود.

    پوشاندن مرغ با مخلوط تخم مرغ و آرد

  6. تکه‌های مرغ را مجددا در مخلوط آرد بزنید تا کاملا با آرد پوشانده شوند.
  7. ظرفی که در فر قرار داده بودید از فر خارج کنید و ۱/۴ فنجان کره در آن بریزید. چون ظرف داغ است کره فورا در آن ذوب می‌شود. به محض ذوب شدن کره تکه‌های مرغ را در ظرف بچینید.

    چیدن مرغ در ظرف

  8. ظرف را در فر قرار داده و ۱۲-۱۰ دقیقه فرصت دهید تا یک طرف مرغ‌ها طلایی شود.
  9. ظرف را از فر خارج کرده، مرغ را برگردانید و دوباره در فر قرار دهید. ۱۰-۵ دقیقه دیگر صبر کنید تا طرف دیگر مرغ‌ها هم طلایی شود.

برگردان مرغ ها

 

۳. طرز تهیه ران مرغ سوخاری در فر

مواد لازم
ران مرغ8 عدد
نمک1/2 قاشق چایخوری
پودر پاپریکا1/2 قاشق چایخوری
پودر سیر1/4 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه1/8 قاشق چایخوری
شیر کره ای1 فنجان (240 میلی لیتر)
آبلیمو2 قاشق غذاخوری
آرد پانکو2/3 فنجان (60 گرم)
پودر نشاسته ذرت1/2 فنجان (15 گرم)
پنیر پارمزان رنده شده2 قاشق غذاخوری
نمک1.5 قاشق چایخوری
پودر جعفری خشک1 قاشق چایخوری
پودر پاپریکا1.5 قاشق چایخوری
پودر پیاز1/2 قاشق چایخوری
پودر سیر1/2 قاشق چایخوری
پودر چیلی1/4 قاشق چایخوری
 
دستور تهیه مرغ سوخاری با ران مرغ:
  1. مرغ‌ها را در ظرفی قرار دهید، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا را روی آن بپاشید.
  2. یک فنجان شیر کره‌ای و ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو روی مرغ‌ها ریخته و خوب مخلوط کنید. سپس ظرف حاوی مرغ را به مدت ۸-۶ ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ مزه دار شود.

    مزه دار کردن مرغ

  3. فر را روی حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  4. ۲/۳ فنجان آرد پانکو و ۱/۲ فنجان نشاسته ذرت را در ظرفی بریزید. پنیر پارمزان، نمک، جعفری خشک، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز و پودر چیلی را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا یکنواخت شوند.
  5. تکه‌های مرغ را از مخلوط شیر خارج کرده و در مخلوط آرد بغلطانید تا سطح آن‌ها کاملا با آرد پوشانده شود.

    غلطاندن مرغ در آرد

  6. ظرف مخصوص فر و توری روی آن را با روغن چرب کنید. تکه‌های مرغ را روی توری قرار دهید و مقداری روغن روی مرغ‌ها اسپری کنید.
  7. ظرف را در فر قرار دهید و ۴۵-۴۰ دقیقه صبر کنید تا مرغ‌ها پخته و روی آن‌ها طلایی شود.

    قرار دادن مرغ در فر

  8. به دلیل استفاده از توری، نیازی به برگرداندن مرغ‌ها نیست، چون در این حالت دو طرف مرغ‌ها برشته می‌شود.

    مرغ سوخاری در فر

 

۴. طرز تهیه مرغ سوخاری درسته در فر

مرغ سوخاری در فر درسته را می‌توانید یا به صورت ساده و یا به صورت مرغ بریان شکم پر در منزل تهیه کنید. برای این کار کافی است مراحل زیر را طی کنید:

  • مرغ را شسته و همه جای آن را نمک بپاشید و یک شب در یخچال قرار دهید.
  • مقداری از سبزیجات معطر را با گردوی خرد شده و آلو و ادویه کاری مخلوط کنید و داخل شکم مرغ بریزید. (و یا فقط پودر کاری در شکم مرغ بپاشید.)
  • شکم مرغ را دوخته و آن را روی سبزیجات دلخواه خود بگذارید و ظرف را در فر 150 درجه سانتیگراد قرار دهید.
  • هر نیم ساعت یکبار، روی آن را با فرچه آشپزخانه، کره و زعفران آب شده بمالید.

این روش رو به همه توصیه می‌کنیم؛ حرف نداره ! نوش جان . . .

 

مرغ سوخاری در فر و توستر

 

سخن آخر

در این مطلب طرز مرغ سوخاری در فر را به 4 روش به شما آموزش دادیم گه امیدواریم از آن استفاده لازم را برده باشید. توصیه می‌کنیم علاوه بر مرغ سوخاری در فر، اگر به دیگر سوخاری‌ها علاقه دارید، طرز تهیه مرغ سوخاری کنتاکی، طرز تهیه مرغ سوخاری پفکی خوشمزه و طرز تهیه مرغ کنتاکی به ۲ روش خانگی و KFC را نیز در جالبز بخوانید.

 

منبع: ستـــاره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *