غذا با اسفناج دارای تنوع بالایی است و از ترکیب اسفناج با مرغ، پنیر، سیب زمینی و قارچ می توان غذاهای خوشمزه و جدیدی درست کرد که باعث ایجاد تنوع در برنامه غذایی می شوند.

طرز تهیه غذا با اسفناج به چهار روش پرطرفدار

جالبز |
دسته آشپزی –
آیا شما هم به غذاهایی که با اسفناج تهیه می‌شوند علاقه‌مندید؟ غذا‌هایی که می‌توان با اسفناج درست کرد دارای تنوع بالایی هستند که معروف‌ترین آن‌ها عبارتند از: بورانی اسفناج، بورک اسفناج و خورش آلو اسفناج. در این مطلب قصد داریم غذاهای دیگری را معرفی کنیم که از ترکیب اسفناج با مرغ، پنیر، سیب زمینی و قارچ طبخ می‌شوند.
 
اسفناج یکی از سبزی‌های مفید برای سلامتی است که مصرف آن به همه افراد خانواده در هر رده سنی توصیه می‌شود. این سبزی سرشار از ویتامین و املاح مفیدی همچون آهن بوده و به همین دلیل خوردن آن برای افرادی که از کم خونی رنج می‌برند بسیار مفید است.

غذا با اسفناج و مرغ

مواد لازم
سینه مرغ600 گرم
اسفناج400 گرم
سیر2 حبه
روغن3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. سینه مرغ را به صورت نگینی ریز خرد کرده و با افزودن مقداری نمک و فلفل سیاه، آن را مزه دار کنید.
  2. ۳-۲ قاشق غذاخوری روغن در تابه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم داغ کنید، سپس تکه‌های مرغ را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا اطراف آن‌ها کاملا طلایی شود.
  3. مرغ‌های سرخ شده را از تابه خارج کرده و سیر له شده را در باقیمانده روغن موجود در تابه تفت دهید تا بوی آن بلند شود.
  4. اسفناج خرد شده را به سیر اضافه کرده، کمی نمک و فلفل به آن افزوده و در حدی که نرم شود، آن را تفت دهید.
  5. اسفناج را در ظرف سرو ریخته و تکه‌های مرغ سرخ شده را روی آن بریزید.
  6. این غذا را به صورت داغ و به عنوان وعده نهار یا شام سرو کنید.

غذا با اسفناج


 طرز تهیه نرگسی اسفناج با قارچ، غذایی لذیذ


غذا با اسفناج و پنیر

مواد لازم
اسفناج پخته500 گرم
سیب زمینی متوسط4 عدد
پیاز بزرگ1 عدد
نان همبرگر4 عدد
پنیر پیتزای رنده شده300 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم

دستور تهیه:

  1. سیب زمینی‌ها را پخته، پوست بگیرید و بکوبید تا به شکل پوره درآیند، سپس مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید تا مزه دار شوند.
  2. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  3. پیاز را خرد کرده و با کمی روغن سرخ کنید، سپس اسفناج پخته را به آن اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید. در انتها مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید تا مزه دار شود.
  4. نان‌های همبرگر را به دو نیم تقسیم کرده، سپس با مقداری پوره سیب زمینی روی آن را بپوشانید. روی سیب زمینی، یک لایه اسفناج قرار دهید و روی اسفناج را با پنیر پیتزای رنده شده بپوشانید.
  5. نان‌ها را در سینی فر بچینید و آن را حدود ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا پنیر پیتزا طلایی شود.

غذا با اسفناج


غذا با اسفناج و قارچ

مواد لازم
قارچ300 گرم
سیر له شده1 حبه
اسفناج پخته200 گرم
پیاز داغ1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ4 عدد
شیر1 فنجان
پنیر فتا100 گرم
پنیر پارمزان1/2 فنجان
پنیر موزارلا1/2 فنجان
روغن، نمک و فلفلبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. اسفناج را روی حرارت قرار دهید تا پخته و آب آن کشیده شود.
  3. سیر له شده را همراه با مقداری روغن به اسفناج اضافه کنید و کمی تفت دهید، سپس پیاز داغ را نیز به آن بیفزایید و حرارت را خاموش کنید.
  4. قارچ‌ها را خرد کرده و با کمی روغن روی حرارت بالا تفت دهید تا آب آن گرفته شود.
  5. کف ظرف مقاوم به حرارت مانند ظرف پیرکس را چرب کرده و سپس قارچ‌ها را در آن بریزید.
  6. روی قارچ را با لایه‌ای از مخلوط اسفناج بپوشانید و روی اسفناج نیز یک لایه از پنیر فتا بریزید.
  7. تخم مرغ را در ظرفی شکسته و هم بزنید تا کف کند. سپس شیر، پنیر پارمزان، پنیر موزارلا، کمی نمک و بکینگ پودر را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
  8. مخلوط پنیری فوق را روی پنیر فتای ریخته شده در ظرف پیرکس بریزید و آن را پخش کنید تا روی اسفناج را کاملا بپوشاند.
  9. ظرف را به مدت ۳۰-۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود.
  10. این غذا را همراه با نان به عنوان یک شام خوشمزه سرو کنید.

غذا با اسفناج


 طرز تهیه کاپ کیک اسفناج مغذی


غذا با اسفناج و سیب زمینی

مواد لازم
سیب زمینی متوسط2 عدد
پودر سوخاری1/4 فنجان
پودر سیر1 قاشق چایخوری
تخم مرغ بزرگ2 عدد
اسفناج خرد شده285 گرم
نمک، فلفل و روغنبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. سیب زمینی‌ها را پوست گرفته و به صورت مکعب‌هایی به ابعاد ۲ سانتیمتر برش بزنید.
  2. سیب زمینی‌های خرد شده را با مقداری آب و نمک بپزید تا کاملا له شوند، سپس آن‌ها را بکوبید تا به شکل پوره سیب زمینی درآیند.
  3. تخم مرغ را در کاسه‌ای بشکنید و با چنگال بزنید تا یکنواخت شوند. سپس اسفناج خرد شده، پوره سیب زمینی، پودر سوخاری، پودر سیر و نمک را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا به شکل مایه‌ی یکدستی درآیند.
  4. روغن را در تابه‌ای بر روی حرارت ملایم داغ کنید، سپس مایه‌ی اسفناج را مانند کتلت در آن سرخ کنید.
  5. کتلت اسفناج را تا داغ است همراه با نان سرو کنید.

    غذا با اسفناج

شما چه غذاهای خوشمزه دیگری را می‌شناسید که با اسفناج طبخ می‌شوند؟ دیدگاه‌ها و تجربیات خود را در قسمت “ارسال نظر” با مخاطبان جالبز درمیان بگذارید.

منبع: ستـــاره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *