شیرینی صدفی نوعی شیرینی با بافتی نرم و لذیذ است. تهیه و پخت این شیرینی بسیار راحت است. در این مقاله دو دستور متفاوت و بسیار عالی برای شیرینی صدفی را خواهید خواند.

طرز تهیه شیرینی صدفی؛ دو دستور متفاوت
جالبز | دسته آشپزی – شیرینی صدفی که به آن گا‌ها مادلین هم می‌گویند یک کیک یا کوکی کوچک با بافت نرم و خوشمزه است. این شیرینی مناسب برای پذیرایی در عید نوروز است. شیرینی صدفی طرز تهیه راحتی دارد، ولی برای تهیه آن به قالب‌های صدفی احتیاج است. در ادامه دو دستور خوب و متفاوت برای تهیه این شیرینی گفته شده است.
 

۱ . طرز تهیه شیرینی صدفی

مواد لازم (برای حدود ۲۰ عدد شیرینی)
کره نرم شده ۱ پیمانه
شکردو سوم پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیلیک و نیم قاشق چایخوری
آرددو و یک دوم پیمانه
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
بیکینگ پودریک دوم قاشق چایخوری
قالب صدفی شکل قابل تهیه از فروشگاه‌های لوازم قنادی

زمان لازم برای آماده سازی و پخت ۳  ساعت


دستور تهیه

  • ابتدا فر را روشن کنید و بر روی دمای ۱۸۰ درجه بگذارید تا داغ شود.
  • کره و شکر را در یک ظرف با هم مخلوط کنید و به مدت ۳ دقیقه با همزن بزنید تا به رنگ کرم در آید.
  • وانیل و تخم مرغ را به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و مجددا هم بزنید.
  • آرد، بیکینگ پودر و نمک را در یک ظرف الک کنید و سپس به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه‌ی مواد با یکدیگر مخلوط شوند.
  • خمیر شیرینی آماده شد. خمیر را برای ۱ تا ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند. (این کار به پف کردن شیرینی کمک قابل توجهی می‌کند).
  • قالب‌های صدفی شکل را کمی چرب کنید و کمی آرد روی آن بپاشید.

 

طرز تهیه شیرینی صدفی

 

  • خمیر‌ها را داخل قالب‌های صدفی شکل قرار دهید و قالب را درون فر بگذارید. (توجه کنید که کمی از سر قالب را خالی بگذارید، چون این شیرینی در قالب پف می‌کند.)

 

طرز تهیه شیرینی صدفی

 

  • پس از ۱۰ دقیقه به آن سر بزنید اگر خمیر به رنگ طلایی در آمده قالب را از فر خارج کنید و کمی صبر کنید تا خنک شوند سپس شیرینی‌ها را از قالب جدا کنید و در ظرف مناسبی قرار دهید.
  • می‌توانید روی شیرینی‌ها را با پودرقند تزئین کنید.
 
شیرینی صدفی
 
 
طرز تهیه شیرینی صدفی
 

 ۲. طرز تهیه شیرینی صدفی (با شیر و عسل)

مواد لازم (برای حدود ۲۵ عدد شیرینی)
آرد۱۸۵ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
پوست لیمو۲ قاشق چای خوری (رنده شده)
وانیل۱ قاشق چای خوری
شکر۱۷۰ گرم
تخم مرغ۳ عدد
 شیر۱/۴ فنجان
عسل۱/۵ قاشق غذاخوری
کره آب شده۱۴ قاشق غذاخوری

زمان لازم برای آماده سازی و پخت ۳  ساعت


دستور تهیه

  • ابتدا فر را روشن کنید و بر روی دمای ۱۸۰ درجه بگذارید تا داغ شود.
  • آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و در یک ظرف الک کنید و پوست لیمو را به آن اضافه کنید.
  • در یک ظرف جدا شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید و تخم مرغ‌ها را به آن اضافه کنید و خوب با همزن هم بزنید و بعد شیر، عسل و کره را اضافه کنید و مجددا با همزن هم بزنید.
  • مخلوط آرد و بیکینگ پودر را آهسته آهسته به ترکیب بالا اضافه کنید و همزمان آن را هم بزنید تا آرد‌ها حل شوند و یک خمیر یک دست درست شود.
  • خمیر شیرینی آماده شد. خمیر را را برای ۱ تا ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند. (این کار به پف کردن شیرینی کمک قابل توجهی می‌کند.)
  • قالب‌های صدفی شکل را کمی چرب کنید و کمی آرد روی آن بپاشید.
  • در هر قالب یک قاشق غذاخوری خمیر شیرینی بریزید تا دو سوم قالب پر شود. (توجه کنید که کمی از سر قالب را خالی بگذارید، چون این شیرینی در قالب پف می‌کند.)
  • پس از پر کردن تمام قالب‌ها، آن را درون فر بگذارید.
  • پس از ۱۰ الی ۱۲ دقیقه به آن سر بزنید اگر خمیر به رنگ طلایی در آمده قالب را از فر خارج کنید و کمی صبر کنید تا خنک شوند.

 

طرز تهیه شیرینی صدفی

 

  • سپس شیرینی‌ها را از قالب جدا کنید و در ظرف مناسبی قرار دهید.
شیرینی صدفی
 
اگر شما نیز تجربه‌ای از درست کردن این شیرینی خوشمزه دارید یا طرز تهیه متفاوتی برای آن می‌شناسید، آن را با ما و دیگر مخاطبان جالبز از طریق بخش “ارسال نظر” در انتهای همین صفحه در میان بگذارید.

منبع: ستـــاره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *