سمبوسه پیتزایی نوعی پیش غذای پنیری خوشمزه است که مانند سمبوسه سیب زمینی با نان لواش درست میشود اما در طرز تهیه سمبوسه پیتزایی درون نان با مواد پیتزا پر میشود.

جالبز | بخش آشپزی – سمبوسه یکی از پیشغذاهای ساده و سریع است که تاریخچهای طولانی دارد. سمبوسه در اصل از هند سرچشمه میگیرد و از موادی مانند سیبزمینی، جعفری و فلفل سیاه تهیه میشود. امروزه انواع مختلفی از سمبوسه وجود دارند که از آن میان میتوان به سمبوسه سیب زمینی، سمبوسه پنیری، سمبوسه هندی، سمبوسه پیتزایی و … اشاره کرد. در واقع میتوان نان سمبوسه را با هر ماده دلخواهی پر کرد و نام آن را تغییر داد اما آنچه مشترک است، استفاده از نان لواش و یا خمیر فیلو و سرخکردن سمبوسه در حمام روغن داغ است.
در اینجا قصد داریم طرز تهیه سمبوسه پیتزایی را به شما آموزش دهیم که در صورتیکه از عاشقان پیتزا و پنیر پیتزا باشید، حتما از آن خوشتان خواهد آمد.
مواد لازم برای تهیه سمبوسه پیتزایی
مواد لازم | |
گوشت چرخ کرده | 200 گرم |
قارچ | 500 گرم |
پیاز متوسط | 1 عدد |
رب گوجه فرنگی | 1 ق غذاخوری |
فلفل دلمه متوسط | 1 عدد |
پنیر پیتزا | 200 گرم |
پودر آویشن | به میزان لازم |
نمک، زردچوبه، فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه سمبوسه پیتزایی
- برای تهیه سمبوسه پیتزایی ابتدا پیاز را ریز خرد یا رنده کنید و در تابه با مقداری زردچوبه و فلفل تفت دهید.
- سپس گوشت چرخکرده را به پیاز اضافه کنید و با پیاز تفت دهید.
- حرارت را کم کنید تا حدود 7-8 دقیقه گوشت حالت نیمپز پیدا کند و آب آن کشیده شود.
- قارچ و فلفل دلمه را نگینی خرد کنید و به گوشت اضافه کنید.
- کمی مواد را تفت دهید تا قارچ و فلفل دلمه سبک شوند سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.
- چند دقیقه دیگر باز هم مواد را باهم تفت دهید و در آخر، نمک و پودر آویشن را اضافه کنید.
- وقتی مایه سمبوسه آماده شد، سراغ پیچیدن سمبوسه ها بروید.
پیچیدن سمبوسه پیتزایی
- مطابق تصویر بالا نان لواش را به صورت مستطیلی برش بزنید و مواد سمبوسه را در انتهای نان بریزید.
- روی مواد مقداری پنیر پیتزا بریزید و از یک گوشه شروع به پیچیدن نان به شکل مثلثی کنید.
- میتوانید کمی آرد را با آب مخلوط کرده و از این مایه به دست آمده به انتهای نان بمالید تا سمبوسه هنگام سرخ کردن از هم باز نشود.
- همه سمبوسهها که پیچیده شد، آنها را در سرخکن یا تابه با روغن فراوان سرخ کنید.
نوش جان.
نکته:
- درست است که باید سمبوسه را در روغن فراوان سرخ کرد اما شما میتوانید از روغن کمتری استفاده کرده ولی آن با حرارت ملایم سرخ کنید و مواظب باشید نسوزد.
- میتوانید به جای گوشت چرخکرده، از سوسیس خانگی یا کالباس نیز استفاده کنید. در این صورت بهتر است فلفل را حذف کنید.
- به جای استفاده از نان لواش میتوانید برای درست کردن سمبوسه از خمیر فیلو استفاده کنید.
- سمبوسه را با یا سس کچاپ و سس فلفل سرو کنید.
با مراجعه به مطلب طرز تهیه انواع سمبوسه میتوانید با دستور پخت انواع سمبوسه آشنا شده و از طعم این غذای خوشمزه لذت ببرید.
منبع: ستـــاره