ساندویچ بیکن یکی از انواع فست فود است که به صورت گرم یا سرد سرو می‌شود. این ساندویچ شامل چند برش بیکن بوده که در ترکیب با کره، انواع پنیر، سس و سبزیجات طعم دلچسبی پیدا می‌کند.

طرز تهیه ساندویچ بیکن گوشت
جالبز |
دسته آشپزی –
ساندویچ بیکن گوشت نوعی ساندویچ محبوب و پرطرفدار در بریتانیاست که اغلب در رستوران‌های ارزان قیمت عرضه می‌شود. این ساندویچ به روش‌های متنوع و با مواد اولیه‌ مختلفی قابل تهیه است. در ادامه با طرز تهیه چند نوع ساندویچ با بیکن گوشت آشنا می‌شوید.


در صورتی که مطالعه قسمت خاصی از این مطلب مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده در فهرست موضوعی زیر به موضوع دلخواه خود برسید.

  • ساندویچ بیکن گوشت و پنیر
  • ساندویچ بیکن گوشت و ژامبون
  • ساندویچ بیکن گوشت و تخم مرغ
  • ساندویچ بیکن گوشت و سالامی

۱. ساندویچ بیکن گوشت و پنیر

هالوپینوی کبابی، پنیر و بیکن سرخ شده در کنار هم ساندویچ خوشمزه‌ای می‌سازند که به ندرت می‌توان از خوردن آن چشم پوشی کرد.

مواد لازم
فلفل هالوپینو2 عدد
بیکن گوشت2 برش مثلثی
نان باگت2 برش مثلثی
کره2 قاشق چایخوری
پنیر خامه ای60 گرم
پنیر چدار2 ورق
نمکبه میزان لازم

دستور تهیه:

  • فلفل‌ها را حدود ۵ دقیقه روی شعله‌ی اجاق گاز بچرخانید تا اطراف آن‌ها نیم سوز شود. سپس آن‌ها را درون فویل بپیچید و اجازه دهید ۵ دقیقه در فویل بمانند.
  • پس از این مدت، پوست فلفل‌های کبابی را بگیرید و آن‌ها را از وسط برش بزنید. سپس تخم آن‌ها را خارج کرده و دور بریزید.
  • ورقه‌های بیکن گوشت را در تابه قرار داده و حدود ۸ دقیقه روی حرارت متوسط رو به پایین قرار دهید تا بپزند. سپس آن‌ها را روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا چربی اضافی آن‌ها گرفته شود.
  • کره را در تابه بر روی حرارت ملایم ذوب کنید، سپس برش‌های نان را به مدت ۲ دقیقه در آن قرار دهید تا برشته شوند.
  • سپس برش‌های نان را از تابه خارج کرده و در بشقابی قرار دهید.
  • روی یکی از برش‌های نان به ترتیب پنیر چدار، برش‌های سرخ شده بیکن و هالو پیند را بچینید.
  • روی برش دیگر نان، یک لایه پنیر چدار قرار داده و روی آن پنیر خامه‌ای بمالید.
  • دو برش نان مواد زده را روی هم قرار دهید تا به شکل یک ساندویچ بسته درآید.
  • مقداری کره در تابه بر روی حرارت ملایم ذوب کرده و ساندویچ را در آن قرار دهید. صبر کنید تا یک طرف نان ساندویچ طلایی شودف سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی شود.
  • ساندویچ بیکن گوشت آماده است، آن را در ظرف سرو قرار داده و به صورت گرم نوش جان کنید.

 

طرز تهیه ساندویچ بیکن گوشت


۲. ساندویچ بیکن گوشت و ژامبون

این ساندویچ نوعی صبحانه مغذی و مقوی بوده و گزینه مناسبی برای افراد شاغل و دانش آموزانی است که وقت کافی برای خوردن صبحانه در منزل ندارند.
 
مواد لازم
بیکن گوشت سولیکو2 برش
ژامبون گوشت1 برش
پنیر گودا1 ورق
نان تست2 عدد
تخم مرغ4 عدد
شیر1/4 فنجان
کرهبه میزان لازم

دستور تهیه:

  • کناره‌های نان‌های تست را با یک چاقوی تیز جدا کرده و وسط آن‌ها را با وردنه کمی صاف کنید تا فشرده شود.
  • یک لایه پنیر گودا، یک لایه بیکن و یک لایه ژامبون را به ترتیب روی یک برش از نان قرار داده و سپس برش دیگر نان را روی آن قرار دهید.
  • تخم مرغ را در کاسه‌ای شکسته و شیر را به آن اضافه کنید. شیر و تخم مرغ را با چنگال هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
  • سطح خارجی ساندویچ‌ها را با مخلوط شیر و تخم مرغ، آغشته کنید.
  • کره را در تابه بر روی حرارت ملایم ذوب کرده و ساندویچ‌ها را در آن سرخ کنید تا دو طرف آن‌ها طلایی شود.
طرز تهیه ساندویچ بیکن گوشت


۳. ساندویچ بیکن گوشت و تخم مرغ

مواد لازم
بیکن گوشت2 برش
نان همبرگر1 عدد
کره3 قاشق چایخوری
سس کچاپ1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ2 عدد
پنیر گودای چیلی25 گرم
روغن زیتونبه میزان لازم

دستور تهیه:

  • روغن زیتون را در تابه بر روی حرارت ملایم گرم کنیدف سپس برش‌های بیکن را در آن سرخ کنید.
  • نان همبرگر را به دو نیم تقسیم کرده و آن را در فر یا توستر یا در تابه‌ی چرب شده با کمی کره قرار دهید تا ترد شود.
  • در تابه‌ای کمی کره بر روی حرارت ملایم ذوب کرده و تخم مرغ را در آن بشکنید. پس از اینکه سفیده تخم مرغ سفت شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر تخم مرغ نیز بپزد.
  • روی یکی از برش‌های نان، کمی کره بمالید، یک لایه پنیر روی آن قرار دهید، سپس تخم مرغ را روی پنیر بگذارید.
  • سس کچاپ را روی نیمه‌ی دیگر نان بمالید و دو لایه نان را روی هم قرار دهید.
  • ساندویچ بیکن گوشت آماده است، آن را در ظرف سرو قرار داده و به صورت گرم مصرف کنید.

 

طرز تهیه ساندویچ بیکن گوشت


۴. ساندویچ بیکن گوشت و سالامی

مواد لازم
پنیر گودا1 ورق
گوجه فرنگی3 ورق
پیاز3 حلقه
نان همبرگر1 عدد
بیکن گوشت 4 برش
سالامی4 برش
کره10 گرم
سس مایونز2 قاشق غذاخوری
سس پستو2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه:

  • سطح خارجی برش‌های نان را با کره چرب کرده و در فر یا توستر قرار دهید تا ترد شوند.
  • سس مایونز و سس پستو را مخلوط کرده و روی سطح داخلی برش‌های نان بمالید. سپس روی آن به ترتیب یک لایه گوجه فرنگی، بیکن، سالامی، پنیر و پیاز قرار دهید.
  • لایه دیگر نان را روی آن بگذارید تا ساندویچ بیکن آماده شود.

طرز تهیه ساندویچ بیکن گوشت

شما چه ساندویچ دیگری را می‌توانید با گوشت بیکن درست کنید؟ تجربیات آشپزی خود را در انتهای این صفحه و در قسمت “ارسال نظر” با ما و سایر مخاطبان جالبز به اشتراک بگذارید.

منبع: ستـــاره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *