طرز تهیه سالاد سزار سنسو مانند سالاد سزار است، ولی در سالاد سنسو به جای مرغ گریل شده از مرغ سوخاری پنیری یا ناگت مرغ استفاده می‌شود.

طرز تهیه سالاد سزار سنسو
جالبز | دسته آشپزی – سالاد سزار یک سالاد معروف و خوشمزه ایتالیایی است که اولین بار فردی به نام سزار کاردینی در ایتالیا، که در یک رستوران مشغول به کار بود، این سالاد را به خاطر در دسترس نبودن سبزیجات سالاد اصلی رستوران اختراع کرد و به مشتری‌ها داد. از آن روز  به بعد، به مرور سالاد سزار یک سالاد محبوب و پر طرفدار در سراسر جهان شد و این روز‌ها نام آن در منو اکثر رستوران‌ها و کافه‌ها به چشم می‌خورد. سالاد سزار سنسو یک نوع سالاد سزار است که در آن به جای مرغ گریل شده از فیله سوخاری با مغز پنیر استفاده می‌شود. در ادامه طرز تهیه سالاد سزار سنسو آورده شده است، پس از آن می‌توانید طرز تهیه سالاد سزار به شکل کلاسیک و اصلی آن را نیز بخوانید. 

۱. طرز تهیه سالاد سزار سنسو

مواد لازم (برای ۴ نفر)
کاهو پیچ۶ لیوان خرد شده
ناگت مرغ پنیری به مقدار دلخواه
نان تست سبوس دار۹۰ گرم
پنیر پارمسان رنده شده ۹۰ گرم
تخم مرغ یک عدد
آب لیموی تازه و سرکهکمی
روغن زیتون ۲ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل سیاهبه میزان دلخواه

 زمان لازم برای آماده سازی سالاد ۳۰ دقیقه


دستور تهیه

  • نان تست را به برش‌های کوچک مکعبی تقسیم کرده و در کمی روغن زیتو تفت دهید. پس از تفت دادن آن‌ها را روی یک حوله یک بار مصرف بریزید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.
  • ناگت‌ها را در تابه سرخ کنید و اگر بزرگ هستند آن‌ها را پس از سرخ کردن به دو قسمت برش بزنید.
  • کاهو‌ها را بشویید و آن‌ها را درشت خرد کنید.
  • زرده تخم مرغ را جدا کنید و آن را در مخلوط کن بریزید و در حین مخلوط شدن کمی روغن زیتون به آن اضافه کنید و به قدری آن را هم بزنید تا یک سس غلیظ حاصل شود. سپس مقداری نمک و فلفل و کمی آب لیموی تازه و سرکه به آن اضافه کرده و مجددا آن را هم بزنید.
  • کاهو‌های خرد شده را در یک کاسه بزرگ ریخته و روی آن کمی سس بریزید، سپس ناگت مرغ پنیری سرخ شده را اضافه کنید.
  • در پایان نان تست را اضافه کرده و روی آن کمی سس با پنیر پارمسان بریزید.

سالاد سزار سنسو شما آماده سرو است… نوش جان

سالاد سزار سنسو

۲. طرز تهیه سالاد سزار

مواد لازم برای سالاد سزار
کاهو یک بوته 
سینه مرغ ۱ عدد
نان تست یا باگتدو عدد
روغن زیتونبه مقدار لازم
آب لیمو  یک عدد ترش تازه
مواد لازم برای سس سالاد سزار
تخم مرغ ۲ عدد
پنیر پارمسانکمی
سرکه سفید نصف استکان
سیر دو حبه
روغن زیتون یک استکان
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

زمان لازم برای آماده سازی سالاد ۳۰ دقیقه


طرز تهیه سس سالاد

  • ابتدا تخم مرغ‌ها را در آب جوش آبپز کنید. توجه کنید که تخم مرغ‌ها نباید سفت شوند و دو دقیقه در آب جوش بجوشند کافی است.
  • سپس در یک کاسه تخم مرغ را با روغن زیتون، سیر له شده و پنیر مخلوط کنید و به مدت سه الی چهار دقیقه خوب با همزن بزنید.
  • وقتی مخلوط کمی تغییر رنگ داد و به سمت سفیدی رفت سرکه و ادویه‌ها را به آن اضافه کنید و حدود سه دقیقه آن را بزنید تا شبیه سس مایونز شود.
  • سپس سس را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید و به سراغ درست کردن سالاد بروید.

 

سس سالاد سزار سنسو و سالاد سزار

دستور تهیه سالاد سزار کلاسیک

  • سینه مرغ را در فر یا تابه گریل یا سرخ کرده و بعد به قطعات کوچک تقسیم کنید.
  • کاهو تازه را خوب بشویید، سپس آن را تکه تکه کنید. تکه‌های کاهو نباید ریز باشند به همین دلیل بهتر است آن‌ها را با دست تکه کنید.
  • نان تست یا نان باگت را با یک چاقوی تیز به قطعات مکعبی شکل برش بزنید، سپس با یک قلمو به نان‌ها کمی روغن زیتون بمالید و آن‌ها را درون سینی فر بچینید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا سوخاری شوند. (می‌توانید از تستر یا ماکروویو هم استفاده کنید، یا اگر هیچ کدام در دسترس نیست آن‌ها را در یک تابه نچسب کمی سرخ کنید.)
  • سپس نان‌ها را با کاهو‌های خرد شده و سینه مرغ تکه شده مخلوط کرده و سس را با کمی لیمو روی آن بریزید.‌
  • سپس کمی پنیر پارمیزان هم روی سالاد بپاشید.

سالاد سزار شما آماده سرو است … نوش جان

 

طرز تهیه سالاد سزار


بیشتر بدانید: طرز تهیه سالاد سزار با فیله مرغ و آووکادو


سالاد سزار سالادی پر حجم است و افرادی که رژیم دارند می‌توانند از آن به عنوان یک وعده‌ی سبک غذایی استفاده کنند. اگر شما نیز تجربه‌ای از درست کردن سالاد سزار سنسو دارید یا طرز تهیه متفاوتی برای آن می‌شناسید، تجربیات خود را با ما در میان بگذارید. می‌توانید نظرات و سوالات خود را از طریق بخش “ارسال نظر” در انتهای همین صفحه برای ما ارسال نمایید تا به سوالاتتان پاسخ داده و تجربیاتتان را با دیگران به اشتراک بگذاریم.

منبع: ستـــاره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *