تهیه دسر با بیسکوییت پتی بور چندان سخت نیست و شما می‌توانید دسر با بیسکویت پتی بور و موز، دسر با بیسکویت پتی بور پودر شده و دسر شکلاتی با بیسکویت را در این مطلب یاد بگیرید.

طرز تهیه دسر با بیسکویت پتی بور
جالبز |
بخش آشپزی –
دسر با بیسکویت پتی بور یکی از ساده‌ترین دسر‌هایی است که در زمان کوتاهی آماده می‌شود. سادگی و خوشمزگی این دسر باعث شده به عنوان عصرانه یا میان وعده‌ای پرطرفدار مورد استفاده قرار گیرد. 
دسر‌های تهیه شده با بیسکویت پتی بور اغلب نیازی به پخت ندارند و جزء دسر‌های یخچالی هستند. این دسر‌ها دارای لایه‌هایی از بیسکویت و نوعی کرم تهیه شده از شیر، خامه و پودر کاکائو بوده و برای فرم گرفتن، در یخچال قرار می‌گیرند. گاهی علاوه بر بیسکویت و کرم، لایه‌ای از میوه نیز در این دسر به چشم می‌خورد.


در این مطلب آمده است:

  • طرز تهیه دسر با بیسکویت پتی بور و موز
  • طرز تهیه دسر شکلاتی با بیسکویت
  • طرز تهیه پودینگ شکلاتی با بیسکویت
  • طرز تهیه دسر با بیسکویت پتی بور پودر شده

انواع دسر با بیسکویت پتی بور

در ادامه سعی می‌کنیم بهترین دستورات دسر با بیسکویت پتی بور را آموزش دهیم.

۱. طرز تهیه دسر با بیسکویت پتی بور و موز

مواد لازم
بیسکویت پتی بور2 بسته
موز حلقه شده2 عدد
شیر4 لیوان
پودر کاکائو2 قاشق
شکر6 قاشق غذاخوری
آرد3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ1 عدد
وانبل1 قاشق چایخوری

دستور تهیه:

  • شیر، شکر، آرد، تخم مرغ، وانیل و پودر کاکائو را در قابلمه‌ای بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
  • قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا مواد بجوشند و قوام آیند.
  • وقتی مواد غلیظ و کرم مانند شدند، حرارت را خاموش کرده و گاهی کرم را هم بزنید تا ولرم شود.
  • ته ظرف سرو، یک ردیف بیسکویت پتی بور بچینید و از کرم کاکائویی حاصل، روی بیسکویت‌ها بمالید.
  • دوباره یک ردیف بیسکویت روی کرم بچینید و روی آن را با کرم بپوشانید.
  • لایه‌ی بعدی را با موز‌های حلقه شده بپوشانید و روی موزها، کرم بمالید.
  • لایه‌های بعدی را به همین ترتیب با بیسکویت و کرم بپوشانید تا مواد تمام شود.
  • لایه آخر را با کرم بپوشانید و در صورت تمایل روی آن را با مغز گردو، پسته یا بادام تزیین کنید.
  • روی ظرف سرو سلفون بکشید و ۳-۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود.

طرز تهیه دسر با بیسکویت پتی بور


۲. طرز تهیه دسر شکلاتی با بیسکویت

مواد لازم
شیر4 لیوان
شکر1 لیوان
آرد سفید2 قاشق غذاخوری
پودر نشاسته گندم4 قاشق غذاخوری
کره25 گرم
بیسکویت پتی بور کاکائویی1 بسته
وانیل1 قاشق چایخوری
پودر کاکائو1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه:

  • شیر، شکر، پودر کاکائو، آرد و نشاسته را در قابلمه ریخته، هم بزنید و روی حرارت قرار دهید. مواد را مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.
  • وقتی مواد غلیظ شدند و غلظت آن‌ها کمی بیشتر از  شد، حرارت را خاموش کرده و کره و وانیل را به آن اضافه کنید.
  • مخلوط فوق را گاهی هم بزنید تا از داغی بیفتد.
  • کف قالب مورد نظر را با نایلون بپوشانید و یک لایه از کرم فوق را روی آن بریزید.
  • یک ردیف بیسکویت پتی بور روی کرم بچینید و روی بیسکویت را با کرم بپوشانید.
  • مراحل فوق را تکرار کنید تا مواد تمام شود و لایه آخر را با کرم بپوشانید.
  • قالب را حدود ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر خودش را بگیرد، سپس آن را در ظرف سرو برگردانید و روی آن را با شکلات بن ماری شده و یا پودر کاکائو تزیین کنید.

طرز تهیه دسر با بیسکویت پتی بور


۳. طرز تهیه پودینگ شکلاتی با بیسکویت

مواد لازم
خامه صبحانهیک بسته (200 گرم)
کره100 گرم
بیسکویت پتی بور کاکائویی2 بسته
پنیر خامه ای200 گرم
پودر شکر6 قاشق غذاخوری
وانیل1/2 قاشق چایخوری
پودر کاکائو1 قاشق غذاخوری
شکلات برای تزیینبه میزان دلخواه

دستور تهیه:

  • خامه را به مدت ۲ ساعت در فریزر قرار دهید، سپس آن را از فریزر خارج کرده و ۳ قاشق غذاخوری شکر به آن اضافه کنید.
  • خامه و شکر را با دور تند همزن حدود ۵ دقیقه، بزنید تا خامه فرم بگیرد و به شکل خامه قنادی درآید. 
  • باقیمانده‌ی شکر را به پنیر خامه‌ای اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شوند، سپس کره‌ی نرم شده را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
  • خامه فرم گرفته، وانیل و پودر کاکائو را به مخلوط پنیری فوق افزوده و هم بزنید تا یکدست و کرم مانند شوند.
  • ته قالب مورد نظر پلاستیک فریزر پهن کرده و از مایه‌ی کرمی روی آن بریزید.
  • روی کرم را با یک لایه بیسکویت پتی بور بپوشانید و مجددا روی بیسکویت، کرم بمالید.
  • مراحل فوق را تکرار کنید تا کرم تمام شود و لایه آخر را با کرم بپوشانید.
  • روی دسر را با نایلون بپوشانید و قالب را ۷-۶ ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد.
  • دسر را از یخچال خارج کرده و در ظرف سرو برگردانید، سپس روی آن را با شکلات رنده شده، پودر کاکائو یا پودر نارگیل تزیین کنید.

    طرز تهیه دسر با بیسکویت پتی بور

 

۴. طرز تهیه دسر با بیسکویت پتی بور پودر شده

برای تهیه دسر با بیسکویت پتی بور پودر شده، باید به سراغ چیزکیک‌ها و شکلات‌های دست ساز رفت. طرز تهیه چیز کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور و شکلات با پتی بور را در ادامه آورده‌ایم.

مواد لازم
کره50 گرم
 بسکویت پتی بور ساده یا کاکائویی1 تا 2 بسته
 وانیلنصف قاشق مرباخوری
پودر ژله آلوئه ورا2 بسته (یا پودر ژله 4: قاشق غذاخوری)
پنیر خامه‌ای بدون نمک (یا پنیر ماسکارپونه)100 گرم
خامه صبحانه100 گرم (نصف یک پاکت)
شکر3-2 قاشق غذاخوری
پودر ژله با طعم دلخواهیک بسته

دستور تهیه:

  • در ابتدا برای کف چیز کیک، بیسکوییت و کره را درون غذاساز بریزید تا به خوبی با هم مخلوط و نرم شوند. (اگر غذاساز در دسترس نبود، با گوشتکوب آن را به خوبی بکوبید.)
  • سپس یک نایلون کف قالب خود پهن کنید و این مواد شن مانند را در کف قالب (ترجیحا کمبربندی) فشرده کنید. ()
  • در مرحله بعدی برای لایه پنیری، باید ژله آلورا و یا پودر ژلاتین را در یک لیوان آبجوش حل کنید و به  به خوبی آن را شفاف کنید.
  • بعد از آن اجازه دهید این محلول از دما بیافتد.
  • سپس خامه صبحانه، شکر، وانیل و پنیرها را با همزن به خوبی ترکیب کنید؛ سپس به آرامی با محلول ژله مخلوط کنید تا یکدست شوند.
  • این مواد را روی لایه بیسکویتی ریخته و سطح آن را صاف کنید؛ قالب را در یخچال بگذارید تا لایه پنیری به اصطلاح خود را بگیرد.
  • در مرحله آخر می‌خواهیم یک لایه نازک شفاف ژله‌ای روی چیزکیک ایجاد کنیم؛ پس ژله دلخواه خود را با 1/5 لیوان آب گرم مخلوط کرده و به روش بنماری حل کنید.
  • وقتی ژله از دما افتاد، قالب را (پس از حداقل 2 ساعت) از یخچال بیرون بیاورید و روی مواد بریزید.
  • مجددا قالب را در یخچال قرار دهید تا لایه سومی هم خودش را بگیرد.
  • پس از یکساعت، قالب را بیرون آورده و به دلخواه برش بزنید.

 

دسر چیزکیکی با بیسکویت پتی بور

 

شکلات با بیسکویت پتی بور (گردویی)

مواد لازم
شکر ۲ پیمانه
آب۳ پیمانه
بیسکوییت پتی بور خرد شده۳۵۰ گرم
کره ۳۰۰ گرم
گردوی خرد شده ۲۲۰ گرم
پودر کاکائو۱۰۰ گرم
شکلات ۱۵۰ گرم
شیرنصف پیمانه


دستور تهیه:

  • آب و شکر را در یک تابه بریزید و روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا شکر‌ها کاملا حل شوند.
  • پس از آن ۲۰۰ گرم کره را به مخلوط اضافه کرده و حرارت دهید تا کره ذوب شود. در این مرحله شربت شکلات آماده شده است.
  • بیسکویت‌های پتی بور را خرد کنید ولی لازم نیست آنها را پودر کنید. 
  • گردو‌ها را نیز خرد کرده و با بیسکویت‌ها در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید.
  • شربت آب و شکر را آهسته آهسته به آن اضافه و مخلوط کنید.
  • ۵۰ گرم کره را نیز ذوب کرده و به مواد اضافه کنید.
  • مواد را به دو قسمت تقسیم کنید و در دو ظرف مجزا بریزید.
  • در یکی از ظرف‌ها پودر کاکائو اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  • موادی که کاکائو دارد را کف یک ظرف بریزید. (مثلا سینی فر یا هر چیزی که بتوان آن را در فریزر گذاشت)
  • روی آن مواد بدون کاکائو را ریخته و خوب آن را پخش و صاف کنید.
  • اکنون شکلات را به  ذوب کرده و شیر و ۵۰ گرم کره را به آن اضافه کنید و به قدری هم بزنید تا یک مخلوط یکدست حاصل شود.
  • شکلات حاصله را روی مواد بریزید و با لیسک آن را پخش کنید تا تمام مواد به شکلات آغشته شوند.
  • ظرف را به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید تا شکلات سفت شود.
  • پس از سه ساعت ظرف را از یخچال خارج کنید و شکلات را با یک چاقوی تیز برش بزنید.

نوش جان …

 

دسر شکلاتی با بیسکویت پتی بور

 

سخن آخر

نظر شما درباره این دسرها چیست؟ آیا پیشنهاد دیگری برای دسر با بیسکویت پتی بور دارید؟ دیدگاه‌ها و تجربیات خود را در قسمت “ارسال نظر” با مخاطبان جالبز درمیان بگذارید.

پیشنهاد می‌کنیم اگر تمایل دارید یک مدل دیگر از دسر با بیسکویت پتی بور را یاد بگیرید، به مطلب «طرز تهیه کیک موزاییکی با پتی بور» در جالبز مراجعه کنید.

منبع: ستـــاره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *