وب سایت بدونیم: اگه علاقه زیادی به غذاهای متفاوت دارید این دستور خورش بادام زمینی رو حتما امتحان کنید مطمئنا از طعمش خوشتون میاد.

مواد لازم:

  •     ۲ پیمانه پیاز خرد شده
  •     ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  •     ½ قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
  •     ۱ قاشق چای خوری سیر رنده شده
  •     ۳ پیمانه آب گوجه فرنگی
  •     ۱ پیمانه آب
  •     ۱ قاشق چای خوری نمک
  •     ۱ قاشق چای خوری زنجبیل تازه رنده شده
  •     ۱ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
  •     ۲ عدد گوجه فرنگی خرد شده
  •     ۱ و نیم پیمانه بامیه خرد شده
  •     ½ پیمانه کره بادام زمینی
دستور تهیه خورش بادام زمینی
دستور تهیه خورش بادام زمینی

  1. پیازها را به مدت ۱۰ دقیقه در روغن زیتون تفت دهید.
  2. فلفل و سیر ر ا اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت می دهید.
  3. درب تاوه را ببندید و بگذارید چند دقیقه دیگر روی گاز بماند.
  4. آب گوجه فرنگی، آب، نمک، زنجبیل، جعفری و گوجه فرنگی ها را اضافه کنید.
  5. درب تاوه را ببندید و بگذارید ۱۵ دقیقه بجوشد.
  6. سپس بامیه ها را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر بجوشد.
  7. کره بادام زمینی را اضافه کنید.
  8. تاوه یا قابلمه را روی شعله پخش کن قرار دهید و بگذارید آرام آرام بجوشد تا آماده خوردن شود.
  9. بعد از آماده شدن خورش را داخل ظرف دیگری بریزید، روی آن را با جعفری تزئین کرده و میل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *