
چنانچه مطالعه قسمتی خاص مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده به موضوع دلخواه خود برسید:
- طرز تهیه خمیر اشترودل
- طرز تهیه اشترودل گوشت و قارچ
- طرز تهیه اشترودل مرغ و قارچ
- نحوه پیچیدن خمیر اشترودل
طرز تهیه خمیر اشترودل
مواد لازم | |
آرد | ۴۵۰ گرم |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | ۶ قاشق غذاخوری |
خمیر مایه | ۱ قاشق سوپ خوری |
شیر ولرم | ۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۱ عدد |
نمک | ۱/۲ قاشق چای خوری |
مراحل درست کردن خمیر اشترودل
۱. در ابتدا شیر، شکر، خمیرمایه و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و هم بزنید تا ترکیبی یک دست درست شود.
۲. روغن مایع و تخم مرغ را با هم ترکیب کنید و خوب بزنید و به مواد اضافه کنید.
۳. آرد را کم کم در چند مرحله به آن اضافه کنید و در حین اضافه کردن آرد آن را هم بزنید تا آردها حل شوند.
۴. یک نایلون تمیز روی ظرف بکشید و با یک پارچه روی آن را بپوشانید پس از دو ساعت به سراغ آن بروید اگر حجم خمیر دو برابر شد و پف کرد خمیر شما آماده است.
۵. حال میتوانید خمیر را با هر موادی که دوست دارید پر کنید و در فر قرار دهید.
طرز تهیه اشترودل گوشت و قارچ
مواد لازم | |
گوشت چرخ کرده | نیم کیلو |
قارچ | ۲۰۰ گرم |
پنیر پیتزا | ۲۰۰ گرم |
هویج | ۴ عدد |
فلفل دلمهای بزرگ | ۱ عدد |
زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری |
روغن و نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه مواد اشترودل گوشت و قارچ
۱. ابتدا پیازها را به صورت نگینی خرد کنید. با کمی روغن تفت دهید.
۲. گوشت را به آن اضافه کنید.
۳. نمک و زرد چوبه به مواد اضافه کنید و حدود ۱۰ دقیقه تقت دهید.
۴. هویج را آب پز کرده و نگینی خرد کنید و به مواد اضافه کنید.
۵. فلفل دلمهای و قارچ را نگینی خرد کرده و به آن اضافه کنید.
۶. خمیر اشترودل را که طرز تهیهی آن در بالا گفته شد روی سطح صافی که کمی آرد روی آن ریختهاید پهن و با وردنه صاف و یکدستش کنید و به صورت مستطیلی در آورید، سپس مواد را روی آن بریزید.
۷. کمی پنیر پیتزا رنده شده روی آن بریزید.
۸. خمیر را به صورت رول بپیچید و کمی پنیر پیتزا روی آن بریزید.
۹. روی رول را با چاقو به صورت چاک چاک برش دهید.
۱۰. به مدت ۲۰ دقیقه در طبقهی وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجهی سانتیگراد تا ۲۰۰ درجه و یا ۴۰۰ درجهی فارنهایت قرار دهید.
طرز تهیه اشترودل مرغ و قارچ
مواد لازم | |
مرغ (پخته و ریش شده) | ۳ تکه |
قارچ | ۲۰۰ گرم |
سیب زمینی | ۲ عدد متوسط |
رب گوجه | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز | یک عدد متوسط |
ذرت (در صورت تمایل) | به اندازه دلخواه |
فلفل دلمهای (در صورت تمایل) | به اندازه دلخواه |
زردچوبه، فلفل و نمک | به مقدار لازم |
درست کردن اشترودل مرغ و قارچ
۱. پیاز را نگینی و ریز خرد کرده کمی که سرخ شد به آن کمی زرد چوبه بزنید و تفت دهید.
۲. سیب زمینی را کمی نیم پز کنید، خرد و نگینی کرده و به پیاز اضافه کنید.
۳. مرغ پخته شده و ریش شده را به مواد اضافه کنید.
۴. ۱ یا ۲ قاشق رب بزنید و خوب تفت دهید تا مخلوط شوند.
۵. قارچها را اضافه کنید.
۶. خمیر اشترودل را که طرز تهیهی آن در بالا گفته شد روی سطح صافی که کمی آرد روی آن ریخته اید پهن کنید و با وردنه صاف و یکدستش کنید و به صورت مستطیلی در آورید مواد را روی آن بریزید.
۷. کمی پنیر پیتزا رنده شده روی آن بریزید.
۸. خمیر را به صورت رول بپیچید و کمی پنیر پیتزا روی آن بریزید.
۹. روی رول را با چاقو به صورت چاک چاک برش دهید.
۱۰. به مدت ۲۰ دقیقه در طبقهی وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجهی سانتیگراد تا ۲۰۰ درجه و یا ۴۰۰ درجهی فارنهایت قرار دهید. اشترودل با مرغ را با سس سوپرم نیز میتوانید تهیه کنید.
نحوه پیچیدن خمیر اشترودل
خمیر اشترودل را به شکلهای مختلف میتوان پیچید. در ادامه روند پیچیدن خمیر اشترودل به شکل مرسوم آن را مشاهده میکنید.
اشتردول بسته به مواد داخل آن میتواند هم به عنوان پیش غذا، هم غذای اصلی و هم دسر ( اشترودل شیرین در واقع نوعی شیرینی اتریشی است) سرو شود. از این غذای راحت و خوشمزه میتوانید برای مهمانیها و زیبا کردن سفرهی خود و همچنین برای تشویق کودکان به غذا خوردن استفاده کنید.
منبع: ستـــاره