ته دیگ بال مرغ بسیار خوشمزه و مجلسی است و طرز تهیه ساده‌ای دارد. می‌توانید به جای ته دیگ‌های تکراری مانند ته دیگ سیب زمینی و نان از ته دیگ بال مرغ استفاده کنید.

طرز تهیه ته دیگ بال مرغ
جالبز | بخش آشپزی – امروزه با مواد مختلفی ته دیگ درست می‌کنند که یکی از یکی خوشمزه‌تر است، مانند ته دیگ کنجدی، ته دیگ بادمجان، ته دیگ چوب شور، ته دیگ کاهو، ته دیگ بال مرغ و … ، اما به جرات می‌توان گفت که ته دیگ بال مرغ یکی از خوشمزه‌ترین و مجلسی‌ترین ته دیگ‌هاست. پس دست به کار شوید و این بار برنج را با ته دیگ بال مرغ درست کنید.

۱. طرز تهیه ته دیگ بال مرغ

مواد لازم( برای ۴ الی ۵ نفر)
برنج۳ پیمانه 
بال مرغ۱ کیلو گرم 
پیاز۱ عدد
زعفران، آبلیمو و روغنبه میزان لازم
نمک، فلفلبه میزان لازم
 جعفری یا لیمو ترش یا زرشک (دلخواه)کمی برای تزئین

زمان لازم برای آماده ساز و پخت ۲ ساعت


دستور پخت

  • ابتدا بال‌ها را خوب بشویید و در یک کاسه بریزید، سپس پیاز را خرد کنید و همراه با کمی نمک و فلفل، آبلیمو و زعفران به آن اضافه کنید، در آن را گذاشته و بگذارید برای حداقل یک ساعت بماند تا بال‌ها مزه دار شوند.
  • سپس در یک تابه کمی روغن بریزید و یک طرف بال‌ها را سرخ و طرف دیگر آن را نیمه سرخ کنید.
  • حال بال‌ها را از سمتی که کمتر سرخ شده کف قابلمه بچینید. (قابلمه تفلون و نچسب باشد بهتر است.)
  • برنج را به روش کته بپذید و صبر کنید تا آب آن تمام شود سپس برنج را روی بال‌ها بریزید و با پشت قاشق روی سطح آن را صاف کنید تا موقع برگرداندن برنج‌ها پخش نشوند.
  • سپس در برنج را با دمی بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا بخار کند.
  • وقتی بخار کرد شعله را کم کنید تا هم بال‌ها سرخ شوند و هم برنج دم بکشد.
  • پس از نیم ساعت که برنج دم کشید آن را در یک دیس برگردانید و دور دیس را با کمی جعفری، لیمو ترش یا زرشک و زعفران تزئین کنید.

ته دیگ بال مرغ شما آماده شد… نوش جان…

 

طرز تهیه ته دیگ بال مرغ

چند نکته!

  • هرچه بال‌ها بیشتر در مواد بمانند خوشمزه‌تر و ترد‌تر می‌شوند.
  • توجه کنید که تعداد بال مرغ باید به اندازه‌ای باشد که کف قابلمه را کامل بپوشاند.‌
  • می‌توانید برنج را آبکش کنید و سپس روی بال‌های چیده شده بریزید.
  • اگر دوست دارید می‌توانید در حین ریختن برنج در قابلمه لابه لای برنج کمی زعفران بریزید.

اگر شما نیز تجربه‌ای از درست کردن ته دیگ بال مرغ دارید یا طرز تهیه متفاوتی برای آن می‌شناسید، تجربیات خود را با ما در میان بگذارید. می‌توانید نظرات و سوالات خود را از طریق بخش “ارسال نظر” در انتهای همین صفحه برای ما ارسال نمایید تا به سوالاتتان پاسخ داده و تجربیاتتان را با دیگران به اشتراک بگذاریم.

منبع: ستـــاره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *