طرز تهیه ترشی انگور سفید بسیار ساده است و شما برای درست کردن آن به انگور، نمک و سرکه نیاز دارید. می‌توانید هنگام تهیه ترشی انگور از شیره انگور نیز استفاده کنید.

طرز تهیه ترشی انگور سفید
جالبز | بخش آشپزی – ترشی یکی از خوشمزه‌ترین و بهترین مخلفات کنار غذاست که خواص فراوانی هم دارد. یکی از ترشی‌هایی که کمتر از دیگر ترشی‌ها تهیه و سرو می‌شود ترشی انگور است. ترشی انگور را با هر نوع انگور می‌توان تهیه کرد. ما در این مقاله طرز تهیه ترشی انگور سفید معمولی و ترشی انگور سفید با شیره انگور را آموزش داده‌ایم.

۱. طرز تهیه ترشی انگور سفید

مواد لازم (برای ۱۰ نفر)
انگور سفید ۲ کیلوگرم
نمک۲ قاشق غذاخوری
سرکه ۲ لیوان

زمان لازم برای آماده سازی ۱ ساعت 


دستور تهیه

  • انگور سفید را خوب بشویید و سپس شاخ و برگ آن را جدا کنید.
  • انگور‌های شسته شده را در آبکش بریزید تا کاملا آب آن‌ها گرفته شود و کمی صبر کنید تا خشک شوند.
  • در یک قابلمه سرکه و نمک را باهم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط بگذارید تا به جوش آید.
  • وقتی انگور‌ها کامل خشک شدند آن‌ها را داخل شیشه‌ تمیز و خشک بریزید، سپس مخلوط نمک و سرکه سرد شده را به آن اضافه کنید.
  • همه‌ انگور‌ها باید در نمک و سرکه غوطه ور باشند.
  • سپس در آن را سفت و محکم ببندید و آن را در بیرون از یخچال و در هوای آزاد نگهداری کنید تا ترشی شود.
  • پس از حداقل دو هفته می‌توانید در شیشه را باز کنید.

 

طرز تهیه ترشی انگور سفید

۲. طرز تهیه ترشی انگور سفید با شیره انگور

مواد لازم
انگور سفید (می‌توانید انگور سیاه هم استفاده کنید) ۱ کیلوگرم
سرکه۱/۵لیتر
شیره انگور ۴ قاشق سوپ خوری
نمک ۱ قاشق غذاخوری

زمان لازم برای آماده سازی ۱ ساعت


دستور تهیه

  • انگو‌رها را بشویید و آن‌ها را به شاخه‌های کوچکتر تقسیم کنید و در یک آبکش بریزید، کمی صبر کنید تا انگور‌ها خشک شوند و آب اضافی آنها خارج شود.
  • پس از اینکه انگور‌ها کاملا خشک شدند، آن‌ها را در ظرف ترشی بریزید و شیره انگور را به آن اضافه کنید.
  • سپس روی آن به اندازه‌ای سرکه بریزید تا روی همه‌ انگور‌ها را بگیرد.
  • زمانی که سرکه روی انگور را پوشاند، درب ظرف ترشی را محکم ببندید و در جای مناسب و خنک نگهداری نمایید.
  • پس از یک ماه ترشی انگور آماده سرو است.

 

طرز تهیه ترشی انگور سفید

نکات پایانی برای تهیه یک ترشی بهتر

  • برای جوشاندن سرکه از به کار بردن ظرف آلومینیومی یا مسی خودداری کنید، زیرا این ظروف با سرکه واکنش می‌دهند.
  • همچنین این نکته قابل ذکر است که برخی به دلیل علاقه زیاد به طعم و تندی سرکه به جای اینکه آب و سرکه را باهم مخلوط کنند فقط از سرکه برای تهیه ترشی استفاده می‌کنند.
  • اگر می‌خواهید ترشی خوب جا بیفتد حداقل یک ماه در ظرف را باز نکنید.
  • انگور مناسب برای تهیه این ترشی انگوری است که پوست ضخیم و محکمی داشته باشد.
  • به جای شیره انگور می‌توانید از کمی شکر، قند یا نبات هم استفاده کنید.
  • برخی از هیچ نوع شیرین کننده‌ای برای این ترشی استفاده نمی‌کنند، ولی با شیره انگور یا شیرین کننده‌های دیگر، طعم این ترشی ملس و عالی خواهد شد. اگر به ترشی ملس علاقمندید طرز تهیه ترشی انجیر را نیز بخوانید.

ترشی انگور را درست کنید، از طعم و خواص بی نظیر آن بهره ببرید و تجربیات و نظرات خود را از طعم و طرز تهیه آن با ما و دیگر مخاطبان جالبز در بخش ارسال نظر در میان بگذارید.

منبع: ستـــاره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *