
طرز تهیه بیسکو کیک
برای تهیه این نوع کیک به مواد اولیه زیر نیاز خواهید داشت.
مواد لازم | |
آرد سفید | ½2 الی ¾2 پیمانه |
پودر قند | 1 پیمانه |
کره | 185 گرم |
تخم مرغ کامل | 1 عدد |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
وانیل | 1/4 قاشق چایخوری |
خامه قنادی | به میزان لازم |
شکلات، گل و میوه برای تزیین | به میزان لازم |
دستور تهیه:
- کره را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید تا به دمای محیط برسد.
- کره و پودر قند را در کاسهای ریخته و با همزن برقی حدود ۵ دقیقه بزنید تا به رنگ روشن درآیند.
- تخم مرغ را به مخلوط کره و پودر قند اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا کاملا یکدست شوند، سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید.
- به همزدن مواد ادامه دهید تا کاملا یکدست شوند، سپس همزن را خاموش کنید.
- آرد را کم کم به مایه فوق اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم بزنید تا خمیر یکنواختی حاصل شود.
- خمیر را گرد کنید و در نایلون قرار دهید، سپس حدود یک الی ۱/۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
- پس از این مدت، خمیر را از یخچال خارج کرده و به دو قسمت تقسیم کنید.
- روی میز کار را با کاغذ روغنی بپوشانید، سپس یک قسمت از خمیر را روی کاغذ روغنی قرار دهید.
- خمیر را به وسیله وردنه صاف کنید تا ضخامت آن به ۵ الی ۶ میلیمتر برسد.
- خمیر را به شکل دلخواه برش بزنید و خمیرهای اضافه را جدا کنید.
- بقیه خمیر را به همین ترتیب با وردنه صاف کنید و برش بزنید.
- کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیرهای برش خورده را روی آن قرار دهید.
- سینی را در فری که قبلا روی دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم کردهاید، قرار دهید و صبر کنید تا لبههای بیسکوئیتها طلایی شود. معمولا ۲۰ دقیقه برای این منظور کافی است.
- بیسکویتها را از فر خارج کنید و اجازه دهید کاملا خنک شوند.
- زیر یکی از بیسکوئیت ها کمی خامه بمالید و آن را در ظرف سرو قرار دهید تا در ظرف فیکس شود.
- خامه قنادی را از یخچال خارج کرده با دور تند همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد، سپس خام فرم گرفته را در قیف ریخته و سطح بیسکویت را با خامه بپوشانید.
- بیسکویت دوم را روی بیسکوئیت اول قرار دهید و روی آن را نیز با خامه بپوشانید.
- بیسکو کیک را حدود ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود، سپس روی آن را به سلیقه خود با گل، میوه یا شکلات تزیین کنید.
- کیک را چند ساعت قبل از مصرف در یخچال قرار دهید تا رطوبت خامه جذب بیسکوئیت شود.
طرز تهیه کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور در ۴ روش متفاوت

۲. کیک سابله به شکل عدد برای تولد

۴. کیک سابله با تزیین گلهای خامهای و بیسکویت
۵. بیسکوکیک عدد ۳۰ با تزیین زیبا

۶. کیک سابله به شکل اسم با تم صورتی و سفید



سخن آخر
امیدواریم با تهیه بیسکو کیک و تزیین آن در طرح های جذاب بتوانید یک کیک زیبا و مقرون به صرفه درست کنید و در جشن های مختلف مورد استفاده قرار دهید. اگر تمایل دارید کیک را به شکلی متفاوت تزیین کنید، توصیه میکنیم مطالب تزیین کیک و شیرینی آماده به روش های جذاب و خلاقانه و تزئین کیک با کاکائو و شکلات به شکل های زیبا را از دست ندهید. لطفا فراموش نکنید در صورت تهیه این کیک، تجربیات و نظرات خود را با ما و سایر همراهان جالبز به اشتراک بگذارید.
منبع: ستـــاره