جالبز/ هافبک دفاعی فصل گذشته ذوب آهن بعد از توافق با مدیران استقلال، قراردادش را با آبیپوشان به عنوان ششمین خرید این تیم به امضا رساند.
مهدی مهدی پور، هافبک دفاعی سابق تراکتور و ذوب آهن که دو هفته قبل قراردادش را با اصفهانیها فسخ کرده بود، طی نشست دوباره با مدیران استقلال به توافق دست یافت و به عنوان خرید ششم استقلال قراردادش را به امضا رساند.
هافبک دفاعی فصل گذشته ذوب آهن که بعد از اتمام پایان سربازیاش در تراکتور بار دیگر به اصفهان بازگشته بود، بعد از ماجرای فسخ قراردادش با توجه به عدم توافق با ذوب آهن، طی چند مرحله با استقلال به مذاکره پرداخته بود.
او دقایقی پیش بار دیگر طی جلسهای که با مدیران استقلال داشت، به توافق با این تیم دست یافت تا بعد از رشید مظاهری، محمد مرادمند، سیداحمد موسوی، بابک مرادی و متین کریم زاده، ششمین خرید آبیها لقب گیرد.
استقلال بعد از جدایی قطعی روزبه چشمی، اکنون با جذب مهدی پور به تقویت خط میانی خود پرداخته تا اولین خرید محمود فکری، سرمربی تازه وارد این تیم و هافبک دفاعی سالهای دور آبیها، یک هافبک دفاعی باشد.