چطور جلوی قهوه ای شدن سیب بریده را بگیریم؟

روش های طبیعی جلوگیری از قهوه ای شدن سیب
روش های طبیعی و سریع برای جلوگیری از قهوه ای رنگ شدن سیب بعد از برش
روش اول
خبر خوب این بخش از جالبز است که راهی مناسب و ساده برای سفید نگه داشتن این سیب ها وجود دارد تنها چیزی که نیاز دارید پنج دقیقه زمان مقداری آب شیر و چیزی که قطعا در آشپزخانه تان دارید:نمک است
نحوه انجام این کار :
پس از برش سیب، آن را در کاسه پر از آب سرد و نمک قرار دهید ( نصف قاشق چای خوری نمک برای هر فنجان آب استفاده کنید ). بگذارید تکه های به مدت 5 تا 10 دقیقه خیس شوند و سپس از داخل آب بیرون آورید . اگر نمی خواهید سیب را همان موقع بخورید، آن ها را در ظرف یا پلاستیکی نگهداری کنید تا زمانی که می خواهید استفاده کنید. وقتی زمان سرو رسید سیب را با آب شیر بشویید، که هر گونه طعم نمکین که ممکن است روی تکه های سیب باقی مانده، را از بین ببرد. نگران نباشید حتی اگر سیب را بشویید، می توانید آن را در آب نمک قرار دهید تا از قهوه ای شدن آن جلوگیری کنید.
روش ساده جلوگیری از قهوه ای رنگ شدن سیب با آب و نمک
روش دوم
نحوه انجام این کار :
روش های دیگری نیز وجود دارند که قهوه ای شدن سیب را کند تر می کند. در اینجا چند ترفند دیگر وجود دارد که می تواند تکه های سیب را تازه تر نگه دارد:
نصف قاشق چای خوری عسل را با یک لیوان آب گرم مخلوط کنید. برش های سیب را اضافه کرده و به مدت پنج دقیقه خیس کنید.بشویید و تا زمان سرو نگه دارید. تکه های سیب را در لیمو ترش به مدت پنج دقیقه خیس کنید. بشویید و سرو کنید .
جلوگیری از قهوه ای شدن سیب با مخلوط آب و عسل
یک قاشق سوپ خوری آب لیمو را در هر فنجان آب اضافه کنید و تکه های سیب را به مدت پنج دقیقه خیس کنید. بشویید و سرو کنید .
مطمئنا، بعد از یک یا دو ساعت، متوجه قهوه ای شدن سیب خواهید شد، اما این ترفند های سریع آسان ترین راه برای نگه داشتن تکه های سیب تازه است.