جالبز/ طبق آمار ارائه شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) از ابتدای سال جاری بالغ بر ۲۳۶ هزار دستگاه خودرو در کشور تولید شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۹.۵ درصد افزایش یافته است.
طبق آمار در فصل بهار سال جاری در مجموع ۲۳۶ هزار و ۳۵۵ دستگاه انواع خودرو در کشور تولید شده است که از این میزان ۱۱۱ هزار و ۵۹۸ دستگاه تولیدات گروه صنعتی ایرانخودرو در سه ماهه امسال و در جایگاه نخست تولید شرکتهای خودروسازی داخلی است.
در سه ماهه نخست امسال، ایرانخودرو ۱۱۰ هزار و ۵۲۹ دستگاه تولیدات انواع سواری داشته و این در حالی است که در همین مدت، گروه سایپا ۹۶ هزار و ۶۹۸ دستگاه سواری تولید کرده است.
بر اساس آمار تولید در سال ۱۳۹۹، دو خودروساز بزرگ ایران در سه ماهه ابتدایی سال جاری، در مجموع ۱۷۶ هزار و ۱۰ دستگاه خودرو تولید کرده بودند که از این میزان ۹۶ هزار و ۴۹۰ دستگاه گروه صنعتی ایرانخودرو و سایپا ۷۹ هزار و ۵۲۰ دستگاه در سه ماهه نخست سال گذشته تولید داشتهاند.
در خرداد ماه امسال در گروه صنعتی ایرانخودرو ۴۵ هزار و ۶۲۹ دستگاه و در گروه خودروسازی سایپا ۴۳ هزار و ۸۶۴ دستگاه انواع خودرو تولید شده است.
باتوجه به اینکه چندی پیش طرح سوالی مبنی بر رخداد معجزه ای در خرداد ماه برای افزایش تولید در ایرانخودرو، آن هم براساس آمار تولید دو ماهه ابتدایی امسال مطرح شد و سپس ایرانخودرو نیز جوابیهای ارسال کرد و به بیان علت کاهش تولید در اردیبهشت ماه پرداخت و در نهایت هم بر افزایش تولید در خردادماه صحه گذاشت؛ براین اساس باتوجه به آمار اعلامی از سوی وزارت صمت گزارشی در این رابطه به زودی منتشر خواهد شد.