تزیین خرما در ماه رمضان یکی از موارد زینت بخش سفره افطار است که معمولا با استفاده از انواع مغز‌ها و به شکل‌های جذابی صورت می ‌گیرد. با انواع ایده برای تزیین خرما در ماه رمضان و سفره افطار همراه ما باشید.

تزیین خرما در ماه رمضان
 
جالبز | دسته آشپزی – تزیین خرما در ماه رمضان یکی از مهم ترین تزیینات سفره افطار است که افراد خلاق و هنرمند معمولا آن را به بهترین شکل انجام می‌دهند. در این مقاله با جدیدترین و زیباترین مدل‌های تزیین خرما در ماه رمضان آشنا خواهید شد که هر یک از این تصاویر و مدل‌ها می‌توانند ایده‌های جالب و جذابی برای انجام تزیینات مختلف باشند.
 

۱. تزیین خرما در ماه رمضان (روش اول)

مواد لازم برای تهیه خمیر خرما
خرما1 کیلوگرم
آرد ذرت8 قاشق غذاخوری
گردوی نیم کوببه میزان لازم
روغن یا کره ذوب شده 4-5 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه خمیر اطراف خرما
تخم مرغ1 عدد
نمک1/8 قاشق چایخوری
روغن مایع1/4 پیمانه
شیر 1 پیمانه
آردبه اندازه ای که خمیر به دست نچسبد
دستور تهیه:
  1. هسته خرما را گرفته و با کمی روغن تفت دهید تا نرم شود.
  2. آرد ذرت را تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و سپس به خرما اضافه کنید.
  3. آرد و خرما را با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
  4. به اندازه یک گردو از خمیر حاصل برداشته و کف دست خود پهن کنید.
  5. یک تکه گردو وسط آن قرار داده و خمیر را ببندید، سپس با قالب دلخواه روی آن فشار دهید تا شکل بگیرد.

    تزیین خرما برای افطار

  6. برای تهیه خمیر اطراف خرما، همه مواد را با هم مخلوط کرده و تا حدی که خمیر به دست نچسبد ورز دهید.
  7. با وردنده خمیر را پهن کرده و به شکل نوار‌های باریکی برش دهید.
  8. نوار‌ها را به شکل علامت بعلاوه، دور خرما بپیچید.

    تزیین خرما برای ماه رمضان

  9. با استفاده از قالب شکوفه ای، خمیر را قالب زده و روی خرما قرار دهید.
  10. خرما را در سینی فر بچینید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.

    تزیین خرما در ماه رمضان

  11. ۲ پیمانه شکر، ۳-۴ قاشق غذاخوری گلاب، کمی زعفران و هل را در ۱ پیمانه آب ریخته، به مدت ۶-۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.
  12. خرما را ۲ دقیقه در شربت قرار داده و سپس در صافی فلزی بگذارید تا شهد اضافی آن گرفته شود.
  13. در انتها با مروارید خوراکی تزیین کنید.

تزیین خرما در ماه رمضان

 

 

۲. تزیین خرما در ماه رمضان (روش دوم)

مواد لازم
خرمای نیمه سفت200 گرم
شیر2 استکان (120 میلی لیتر)
آرد برنج2 قاشق غذاخوری
روغن مایع2 قاشق غذاخوری
بادام10 عدد
شکر1 قاشق غذاخوری
آب1 استکان (60 میلی لیتر)
دستور تهیه:
  1. خرما را ۳۰ دقیقه در آب خیس کنید.
  2. بادام‌ها را به مدت ۳۰ دقیقه در آب جوش خیس کرده، سپس پوست قهوه‌ای رنگ آن‌ها را بگیرید و رنده کنید تا به شکل پودر درآید.
  3. شیر را در ظرف کوچکی ریخته، آرد برنج را در آن حل کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید.
  4. آب و شکر را اضافه کرده و به مدت حدود ۲۰ دقیقه مرتب هم بزنید تا بپزد و قوامی مانند ماست پیدا کند.
  5. در ۳-۲ دقیقه آخر پخت، پودر بادام و روغن را با سایر مواد مخلوط کنید.
  6. هسته وسط خرما را خارج کنید.
  7. پس از خنک شدن مواد، آن را در قیف ریخته و خرما را با مواد پر کنید.
  8. یک تکه گردو، خلال بادام یا خلال پسته روى مواد وسط خرما قرار داده و با پودر نارگیل تزیین کنید.

    تزیین خرما


نکته:
داخل خرما را با بستنى یا خامه هم می‌توانید پر کنید.

تزیین خرما با بستنی یا خامه

 

 

۳. تزیین خرما در ماه رمضان (روش سوم)

مواد لازم
آرد2 لیوان
خرما1 کیلوگرم
پودر گردو1 لیوان
هل و دارچین1 قاشق مرباخوری از هر کدام
گلاب3 قاشق غذاخوری
کره150 گرم

دستور تهیه:

  1. آرد را کمی تفت داده، مقداری روغن و چند تکه کره به آن اضافه کنید و هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند.
  2. هل، دارچین و گلاب را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
  3. هسته خرما را گرفته و چرخ کنید؛ سپس کره را اضافه کرده و مخلوط کنید.
  4. کف یک سینی، نایلون پهن کرده و روی آن را کمی چرب کنید.
  5. خرمای چرخ کرده را روی نایلون ریخته و کاملا پهن کنید. سپس خرما را ۱۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
  6. پس از ۱۰ دقیقه از یخچال خارج کرده و حلوا را روی آن بریزید.
  7. پودر گردو را روی حلوا ریخته و سپس رول کنید.
  8. رول را ۳-۲ ساعت در یخچال قرار داده و سپس برش بزنید.

رولت خرما

 
لطفا نظرات و پیشنهادات خود را در رابطه با انواع روش تزیین خرما در ماه رمضان با ما به اشتراک گذارید. برای آشنایی با انواع مدل تزیین خرما سفره افطار همراه جالبز باشید.

منبع: ستـــاره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *