جالبز/ دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد روز ۲۰ ژانویه به مراسم تحلیف جو بایدن نخواهد رفت. 

رئیس‌جمهور آمریکا در پیام توئیتری نوشت: خطاب به همه آنها که پرسیده‌اند؛ من در مراسم تحلیف در روز بیستم ژانویه شرکت نخواهم کرد.

او ابتدا طی پیامی در توییتر نوشت: «۷۵۰۰۰۰۰۰ وطن‌پرستی که به من، “اول آمریکا” و “دوباره آمریکا را با عظمت کنیم” رأی دادند، صدای رسایی در آینده خواهند داشت. آنها به هیچ شکل، طریق یا گونه مورد بی‌احترامی یا رفتار غیرمنصفانه قرار نخواهند گرفت.»

پیش از این رسانه‌های آمریکا گزارش داده بودند «مایک پنس» معاون رئیس جمهور آمریکا در حال برنامه‌ریزی برای حضور در مراسم تحلیف «جو بایدن» است اما منتظر دریافت دعوتنامه در این خصوص است. 
تصمیم پنس برای حضور در مراسم تحلیف یکی دیگر از نشانه‌های تشدید اختلاف میان پنس و دونالد ترامپ به شمار می‌ رود. 
دونالد ترامپ از مایک پنس خواسته بود در جلسه روز ۶ ژانویه نتیجه آرای الکترال شمارش‌شده را تأیید نکند. پنس در جلسه روز چهارشنبه در کنگره با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که او قادر به انجام این کار نیست.

وکیل سابق پرزیدنت: ترامپ در مراسم تحلیف حضور نخواهد یافت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه ایندیپندنت، «مایکل کوهن» وکیل سابق «دونالد ترامپ» در سخنانی اعلام کرد که وی احتمالا برای کریسمس به اقامتگاه خود در «مارالاگو» (Mar-a-Lago) واقع در فلوریدا خواهد رفت و برای مراسم تحلیف بایدن نیز در انجا نخواهد بود.

وکیل سابق «دونالد ترامپ» در گفتگو با شبکه تلویزیونی ام‌اس‌ان‌بی‌سی در این خصوص گفت: رئیس جمهور احتمالا تا ماه ژانویه به چالش خود علیه نتیجه رأی‌گیری ادامه خواهد داد و سپس به تفرجگاه خود در فلوریدا خواهد رفت.
«مایکل کوهن» در این باره ادامه داد: تعجب نخواهد داشت اگر ترامپ اصلاً سخنرانی پذیرش شکست خود را ایراد نکند. نظر من این است که او کریسمس در مارالاگو خواهد بود و در زمان تحلیف نیز در آنجا خواهد ماند. حتی عدم حضور وی در مراسم تحلیف نیز جای تعجب ندارد.
وی در ادامه اضافه کرد: او در چنین شرایطی مقابل دوربین نخواهد رفت تا پرده‌ها آرام پایین بیایند و آقای شعبده‌باز کنار برود. او یک بازنده است و این مسئله دارد او را می‌کشد. آنچه اکنون در کاخ سفید در حال روی دادن است، چیزی بیش از اتهام زنی نیست.
این در حالیست که یکی از شروط پایان مناقشات کنون در آمریکا این است که ترامپ شکست در انتخابات ریاست جمهوری سوم نوامبر را بپذیرد؛ مسأله ای که تا کنون از آن سرباز زده است.
گفتنی است رسانه های آمریکایی در چند روز گذشته از پیروزی جو بایدن در انتخابات آمریکا با کسب آرای الکترال مورد نیاز خبر دادند؛ این در حالی است که دونالد ترامپ هنوز خود را پیروز انتخابات می داند و با طرح احتمال تقلب در انتخابات قصد دارد موضوع را به مراجع قضایی آمریکایی بکشاند.