گاهی بنا به دلایلی خیارشور بیش از حد شور میشود؛ اما کاهش شوری خیارشور به روشهایی ساده امکانپذیر است و شما میتوانید این مشکل را به راحتی و بدون نیاز به وسیله یا ماده خاصی حل کنید.

جالبز | دسته آشپزی – خیارشور یکی از شورهای محبوب و پرطرفدار در میان ایرانیان است که در تهیه بیشتر سسها، سالاد و و گرم مورد استفاده قرار میگیرد. برای تهیه خیارشوری باکیفیت و خوشمزه باید میزان نمک مورد استفاده در آن به اندازه باشد. اما کمبود نمک خیارشور را با افزودن مقداری نمک میتوان جبران کرد، ولی آیا میتوان شوری زیاد خیارشور را کاهش داد؟ آیا میدانید برای از بین بردن شوری خیارشور چه روشهایی وجود دارد؟ در این مطلب با آموزش روش کاهش شوری خیارشور با ما باشید.
کاهش شوری خیارشور
اگر پس از تهیه خیارشور بلافاصله متوجه شوری آن شدید، مقداری آب جوشیده سرد شده به آب خیارشور اضافه کنید تا شوری آن گرفته شود. اما اگر پس از رسیدن خیارشور، متوجه شوری آن شدید، دو روش برای کم کردن شوری خیارشور وجود دارد که در ادامه به شرح آن میپردازیم.
۱. شستن خیارشور قبل از مصرف، تا حدی باعث کم شدن میزان شوری خیارشور میشود.
۲. بهترین روش این است که آب خیارشور را خالی کنید و روی خیارها آب جوشیده سرد شده بریزید تا روی آنها کاملا با آب پوشانده شود. سپس اجازه دهید خیارشور چند ساعت ( یا یک روز) در آب بماند تا شوری آن کم شود.
سخن آخر
در این مقاله دو روش برای کاهش میزان شوری خیارشور ارائه شد؛ اما برای تهیه خیارشوری خوشطعم و عالی که ماندگاری بالایی هم داشته باشد، باید در نظر بگیرید که مقدار کم نمک در خیارشور باعث لیز شدن و لزجی آن و افزایش مقدار نمک باعث توخالی شدن آن خواهد شد. بنابراین خواندن مطلب «بهترین روش برای تعیین صحیح نسبت نمک به آب در خیارشور» را به شما پیشنهاد میکنیم تا با تهیه یک خیارشور حرفهای از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
امیدواریم از این مطلب نهایت استفاده را ببرید و با ارائه نظرات و پیشنهادات خود در این زمینه ما را در ارئه مطالب بهتر یاری دهید.
منبع: ستـــاره