کنسرو تن ماهی یکی از غذا‌هایی است که تقریبا همه از خوردن آن لذت می‌بریم. جالب است بدانید که می‌توانید غذا‌های متفاوتی را با این کنسرو تهیه کنید. در ادامه انواع غذا با تن ماهی شرح داده می‌شود.

طرز تهیه انواع غذا با تن ماهی


جالبز |
 دسته آشپزی – 
کنسرو تن ماهی یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین کنسرو‌هاست. شاید ندانید، اما غذا‌های متنوع و لذیذی را می‌توانید با تن ماهی تهیه کنید و از طعم‌های متفاوتی که خلق می‌شوند، لذت ببرید. در ادامه انواع غذا با تن ماهی شرح داده می‌شود.


 چنانچه مطالعه قسمتی خاص مد نظر شما است، با انتخاب عناوین ارائه شده به موضوع دلخواه خود برسید:

  • قلیه با تن ماهی
  • ماکارونی با تن ماهی
  • سالاد تن ماهی و سیب زمینی

طرز تهیه قلیه با تن ماهی

به منظور تهیه این غذا برای شش نفر، به حدود سه ساعت زمان و مواد اولیه‌ای که در جدول زیر درج شده است، نیاز دارید.

مواد لازم
کنسرو ماهی تن3 عدد
گشنیز750 گرم
شنبلیله250 گرم
پیازیک عدد بزرگ
سیر4 الی 5 حبه درشت
آردیک قاشق غذاخوری
تمرهندینصف بسته
روغن، زردچوبه، نمک و فلفلبه میزان لازم

 

دستور تهیه:

  1. تمرهندی را با سه لیوان آب ولرم خیس کنید و کمی چنگ بزنید. برای مدت پنج الی شش ساعت باید تمرهندی در آب ولرم باقی بماند.
  2. گشنیز و شنبلیله را کاملا ساطوری کنید.
  3. سبزی را در یک قابلمه روی حرارت متوسط شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب آن کاملا گرفته شود.
  4. زمانی که آب سبزی گرفته شد، مقداری روغن به آن اضافه کرده و تفت دهید.
  5. زمانی که رنگ سبزی تیره شد، پیاز را رنده کرده و به آن اضافه کنید.
  6. زمانی که پیاز تفت داده شد، حرارت را ملایم کنید و سیر رنده شده و زردچوبه را اضافه نمایید.
  7. آرد را اضافه کرده و وقتی بوی خامی آن گرفته شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید.
  8. تمر را از صافی عبور دهید و آب آن را به سبزی اضافه کنید.
  9. سپس قلیه را روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز قرار دهید تا بجوشد و آب آن به اندازه مورد نظر برسد.
  10. سپس تن ماهی را که ۲۰ دقیقه جوشانده‌اید، به قلیه اضافه کرده و درب قابلمه را باز بگذارید. پس از ۱۰ دقیقه غذا حاضر است.
 
قلیه با تن ماهی
 
 
طعم این غذا مشابه قلیه ماهی با ماهی تازه است، بنابراین آن را تهیه کرده و از میل کردن آن لذت ببرید.

طرز تهیه ماکارونی با تن ماهی

یکی از انواع غذا با تن ماهی، ماکارونی با این کنسرو است. به منظور تهیه این غذا برای دو الی سه نفر، به ۳۰ الی ۴۰ دقیقه زمان و مواد اولیه‌ای که در ادامه مشاهده می‌کنید، نیاز دارید.

مواد لازم
ماکارونی فرمی400 گرم
پیازبک عدد
قارچ100 گرم
سیر2 حبه
کنسرو ماهی تنیک قوطی
روغن، جعفری خرده شده، نمک و فلفلبه میزان لازم

 

دستور طبخ:

  1. در یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب به جوش آید. سپس مقداری روغن به آن اضافه کنید و ماکارونی را در قابلمه بریزید.
  2. زمان لازم برای پخت ماکارونی روی بسته بندی آن نوشته شده است، این مدت معمولا حدود ۱۵ دقیقه است.
  3. سپس ماکارونی را در آبکش بریزید و مقداری آب سرد روی آن بریزید.
  4. کنسرو ماهی را به مدت ۲۰ دقیقه در آب بجوشانید. سپس آن را باز کنید.
  5. پیاز را خرد کرده و سرخ کنید. قارچ را خرد کنید و همراه با پیاز سرخ کنید.
  6. سیر رنده شده را نیز به آن اضافه نمایید.
  7. روغن تن ماهی را جدا کرده و ماهی را به قارچ و پیاز اضافه کنید.
  8. در مرحله آخر نیز نمک و فلفل را به سایر مواد بیفزایید.
  9. اکنون ماکارونی را در یک ظرف مناسب بکشید و مایه را روی آن ریخته و به آرامی بهم بزنید.
  10. در نهایت برای تزیین مقداری جعفری خرد شده را روی غذا قرار دهید.

 

ماکارونی با تن ماهی

 

طرز تهیه سالاد ماهی تن

به منظور تهیه این سالاد برای شش نفر، به یک و نیم ساعت زمان و مواد اولیه‌ای که در ادامه مشاهده می‌کنید، نیاز خواهید داشت.

مواد لازم
کنسرو ماهی تنیک عدد
نخود فرنگییک لیوان
تخم مرغ3 الی 4 عدد
زیتون بدون هسته150 گرم
سیب زمینی2 عدد
سس مایونزنصف لیوان
روغن زیتون3 الی 4 قاشق سوپخوری
آبلیمو3 الی 4 قاشق سوپخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم

 

دستور پخت:

  1. تخم مرغ، نخود فرنگی و سیب زمینی را جداگانه بپزید. برای پخت نخودفرنگی، آن را در قابلمه بریزید و مقداری آب به آن اضافه کنید تا سطح نخودها را بپوشاند، سپس روی حرارت قرار دهید تا بپزد. اگر آب نخودفرنگی تبخیر شد، اما هنوز آبپز نشده بود، مقداری آب جوش به آن اضافه کنید.
  2. سیب زمینی‌ها را خرد کنید.
  3. سس مایونز، روغن زیتون و آبلیمو مخلوط کنید و نمک و فلفل را به آن بیفزایید.
  4. سیب زمینی و مرغ را در ظرفی ریخته و سس را به آن اضافه کنید.
  5. سپس زیتون‌ها را حلقه‌ای خرد کنید و روی سالاد قرار دهید.
  6. در لایه آخر تخم‌مرغ‌های آبپز را برش زده و قرار دهید. توجه داشته باشید که تخم‌مرغ‌ها باید آنقدر آبپز شوند که کاملا سفت شده باشند.
 
سالاد تن ماهی
 
سالاد تن ماهی یکی از دیگر انواع غذا با تن ماهی بوده که بسیار لذیذ و پرطرفدار است. در صورت تمایل می‌توانید برای تزیین از حلقه‌های گوجه فرنگی و لیموترش استفاده کنید.

نکته: حتما به این نکته توجه داشته باشید که کنسرو ماهی تن را باید ابتدا به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید و سپس درب قوطی را باز کرده و استفاده کنید.

اگرچه کنسرو تن ماهی به تنهایی بسیار خوشمزه و لذیذ است، اما به راحتی می‌توانید انواع غذا با تن ماهی را تهیه کنید و طعم‌های متفاوتی را خلق کنید. جالب است بدانید که برای تهیه این غذا‌ها به مواد اولیه چندان گران قیمتی نیز احتیاج نخواهید داشت و به راحتی می‌توانید چندین مدل غذا را با این کنسرو خوشمزه تهیه کنید. البته به یاد داشته باشید که همواره کنسرو‌ها حاوی مقادیری از مواد نگهدارنده هستند که برای سلامتی مفید نیستند، به همین دلیل سعی کنید بیشتر از ماهی تازه استفاده کنید.

منبع: ستـــاره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *