انواع غذا با بیکن خوراکی‌های بسیار خوشمزه‌ای هستند که برای ایجاد تنوع در برنامه غذایی مناسبند. از ترکیب بیکن با ژامبون، پنیر، سس و انواع سبزیجات می‌توان غذاهای متنوع و جدیدی درست کرد و به عنوان صبحانه، نهار یا شام مورد استفاده قرار داد.

انواع غذا با بیکن
جالبز |
بخش آشپزی – 
بیکن ، نوعی گوشت فراوری شده به روش دودی یا خشک کردن است که در تهیه غذا‌های متنوعی مورد استفاده قرار می‌گیرد. از ترکیب بیکن با انواع پنیر، سس و سبزیجات می‌توان غذا‌های جدیدی درست کرد و به برنامه غذایی خود تنوع بخشید. در ادامه با طرز تهیه انواع غذا با بیکن آشنا می‌شوید.


در صورتی که مطالعه قسمت خاصی از این مطلب مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده در فهرست موضوعی زیر به موضوع دلخواه خود برسید.
  • وافل بیکن
  • سوپ بیکن
  • فیله مرغ بیکن پیچ
  • تست فرانسوی با بیکن

۱. طرز تهیه وافل بیکن

انواع غذا با بیکن
وافل بیکن با استفاده از دستگاه اسنک ساز درست می‌شود. این وافل‌های خوشمزه نوعی غذای پنیری هستند که بافت و رنگ آن اشتهای هر کسی را برمی‌انگیزد و ظرف مدت ۳۰ دقیقه آماده می‌شوند.
 
مواد لازم
آرد2 پیمانه
جوش شیرین1/2 قاشق چایخوری
خمیر مایه1 قاشق چایخوری
نمک1.5 قاشق چایخوری
شکر2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ3 عدد
باترمیلک2 پیمانه
کره2 قاشق غذاخوری
بیکن بوقلمون180 گرم
پنیر چدار رنده شده180 گرم
پیازچه (تره فرنگی)6 عدد

دستور تهیه:

  • آرد، جوش شیرین، خمیر مایه، نمک و شکر را در ظرفی ریخته و خوب مخلوط کنید.
  • در ظرف دیگری تخم مرغ‌ها را شکسته، باترمیلک و کره ذوب شده را به آن اضافه کرده و با چنگال هم بزنید تا یکدست شوند.
  • مخلوط تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه کرده و هم بزنید تا مایه‌ی خمیری یکدستی حاصل شود.
  • قسمت سفید و سبز روشن پیازچه یا تره فرنگی را جدا کرده و به صورت قطعات نازک برش بزنید.
  • بیکن، پنیر و پیازچه یا تره‌ی خرد شده را به مایه‌ی خمیری اضافه کنید.
  • دستگاه اسنک ساز را روشن کنید تا گرم شود، سپس آن را با مقداری کره چرب کنید.
  • ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری از مایه‌ی خمیری را در ناحیه پخت دستگاه ریخته و اجازه دهید ۶ الی ۸ دقیقه بپزد.
  • وقتی وافل‌ها طلایی شدند، آن‌ها را از دستگاه خارج کرده و با سس کچاپ میل کنید.

۲. طرز تهیه سوپ بیکن

 طرز تهیه سوپ بیکن
این سوپ خوشمزه یکی از انواع غذا با بیکن است که در مدت ۴۰ دقیقه آماده می‌شود و ترکیبی از سیب زمینی و بیکن گوشت، طعم جالب و منحصر به فردی به آن می‌بخشد.
 
مواد لازم
بیکن خرد شده4 تکه
پیاز خرد شده1 عدد
سیر خرد شده2 حبه
نمک1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه1/2 قاشق چایخوری
فلفل هندی اندکی
سیب زمینی خرد شده3 عدد
عصاره مرغ4 پیمانه
آبلیموی تازه2-3 قاشق غذاخوری

دستور تهیه:

  • برش‌های بیکن را در تابه روی حرارت متوسط قرار دهید تا دو طرف آن‌ها سرخ شود.
  • بیکن‌ها را از تابه خارج کرده و روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.
  • پیاز خرد شده را در روغن موجود در تابه ریخته و ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم شود، سپس سیر خرد شده را به آن اضافه کرده و ۲ دقیقه دیگر تفت دهید و کمی نمک و فلفل اضافه کنید تا مزه دار شوند.
  • آب مرغ و سیب زمینی را اضافه کرده و اجازه دهید ۳۰-۲۷ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد تا سیب زمینی‌ها پخته و نرم شوند.
  • حرارت را خاموش کنید و پس از اینکه سوپ از داغی افتاد، آن را در مخلوط کن یا غذاساز میکس کنید تا کاملا نرم شود.
  • آبلیمو را به سوپ اضافه کرده و ان را در ظرف سرو بکشید.
  • بیکن‌ها را روی سوپ قرار دهید و بلافاصله سرو کنید.

۳. طرز تهیه فیله مرغ بیکن پیچ

انواع غذا با بیکن
فیله مرغ پیچیده شده با بیکن آبدار برای طرفدارای فیله مرغ غذایی هیجان انگیز است.

مواد لازم
بیکن سولیکو4 برش
فیله مرغ4 عدد
نمک1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه1 قاشق چایخوری
پودر سیر1 قاشق چایخوری
دانه یا سس خردل1/2 پیمانه
سرکه سیب3 قاشق غذاخوری
عسل1/3 پیمانه

دستور تهیه:

  • فیله‌های مرغ را با نمک، فلفل و پودر سیر مزه دار کنید.
  • هر یک از فیله‌ها را با یک برش بیکن رول کنید و در سینی فر بچینید.
  • خردل، سرکه سیب و عسل را در ظرفی ریخته و خوب مخلوط کنید تا سس شفافی به دست آید.
  • سس را روی سطح رول‌ها بمالید و سینی را به مدت ۲۰ دقیقه در فر گرم شده روی حرارت ۴۰۰ درجه فانهایت قرار دهید.
  • این غذا را با سس کچاپ نوش جان کنید.

۴. طرز تهیه تست فرانسوی با بیکن

انواع غذا با بیکن
تست فرانسوی با بیکن یکی از انواع غذا با بیکن است که به عنوان صبحانه، نهار و یا حتی شامی سبک مورد استفاده قرار می‌گیرد. این تست‌های خوشمزه ظرف مدت ۲۵ دقیقه آماده شده و همراه با سبزیجات و سس سرو می‌شوند.
 
مواد لازم
تخم مرغ4 عدد
شیر1/4 پیمانه
نان تست8 برش
بیکن450 گرم
کره4 قاشق چایخوری
گوجه فرنگی ورقه شده1 عدد
کاهو4 برگ
سس مایونز2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
پیازچه خرد شده برای تزیینمقداری

دستور تهیه:

  • تخم مرغ و شیر را در ظرفی مخلوط کرده، نمک و فلفل را به ان اضافه کنید و نان‌ها را در آن قرار دهید تا دو طرف آن‌ها به مخلوط شیر و تخم مرغ آغشته شود.
  • برش‌های بیکن را در تابه بچینید و دو طرف آن‌ها را روی حرارت متوسط سرخ کنید. سپس روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی روغن اضافی آن‌ها را بگیرید.
  • کره را در تابه روی حرارت متوسط ذوب کنید و دو طرف برش‌های نان آغشته به مخلوط تخم مرغ را در آن سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند.
  • نان‌ها را در بشقاب بچینید و روی آن‌ها یک ورق کاهو، یک برش گوجه فرنگی و دو برش بیکن بگذارید. روی آن سس مایونز بریزید و با پیازچه خرد شده تزیین کنید.

 طرز تهیه خوراک لوبیا پخته شده با بیکن


شما چه تنوع غذایی دیگری با گوشت بیکن می‌شناسید؟ تجربیات آشپزی خود را در انتهای این مطلب و در قسمت “ارسال نظر” با ما و سایر مخاطبان جالبز به اشتراک بگذارید.

منبع: ستـــاره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *