در این مقاله طرز تهیه ۷ نوع سوپ خوشمزه و مقوی برای افطار را خواهید خواند که عبارتند از سوپ تره فرنگی، سوپ سفید مرغ، سوپ جو و گوشت، سوپ قارچ و …. با طرز تهیه انواع سوپ برای افطار همراه ما باشید.

انواع سوپ‌های خوشمزه و مقوی برای افطار
جالبز | بخش آشپزی – سوپ یک غذای مناسب برای افطار در ماه رمضان است. مخصوصا برای این سال‌هایی که ماه رمضان در فصول گرم با روز‌های بلند مصادف شده است برای تامین آب بدن بهتر است که از انواع سوپ‌ برای افطار استفاده شود. پس این مقاله را دنبال کنید تا طرز تهیه هفت نوع سوپ ساده و سبک مخصوص سفره‌های افطار را یاد بگیرید.


در صورتی که مطالعه قسمت خاصی از انواع سوپ برای افطار مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده در فهرست زیر، به موضوع دلخواه خود برسید:

  • سوپ تره فرنگی
  • سوپ سفید مرغ
  • سوپ جو و گوشت
  • سوپ قارچ
  • سوپ شوید
  • سوپ یونانی مرغ و لیمو
  • سوپ کلم

۱. طرز تهیه سوپ تره فرنگی

مواد لازم
تره فرنگی ۲ بوته
سیب زمینی۴۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
خامه به میزان دلخواه
 آب مرغ ۴ لیوان
روغن به اندازه لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به اندازه لازم

زمان لازم برای پخت سوپ تره فرنگی ۱ ساعت


دستور پخت

  • در یک تابه کمی روغن بریزید تا داغ شود.
  • ابتدا پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید و زردچوبه و نمک و فلفل را به آن بزنید.
  • تره فرنگی را خرد و به پیاز اضافه کنید و کمی هم بزنید.
  • سپس سیب زمینی را نگینی خرد کنید و به تابه اضافه کنید، کمی هم بزنید.
  • کمی آب مرغ را اضافه کنید تا سیب زمینی‌ها بپزند.
  • سپس خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با بقیه مواد مخلوط شود.
  • پس از چند قل بقیه آب مرغ را اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بجوشد و جا بیفتد.

سوپ تره فرنگی شما آماده سرو است …

سوپ تره فرنگی برای افطار← سوپ تره فرنگی؛ انواع سوپ برای افطار


۲. طرز تهیه سوپ سفید مرغ

مواد لازم (برای ۱۰ کاسه ماست خوری سوپ)
سینه مرغ یک عدد حدود ۴۰۰ گرم
آرد برنج یک قاشق غذاخوری معادل ۱۵ گرم
شیر دو لیتر معادل ۸ لیوان
پیازیک عدد
جو پرکیک کاسه سوپ‌خوری معادل ۱۰۰ گرم
آرد گندم دو قاشق غذاخوری حدود ۴۰ گرم
نمکبه مقدار لازم

زمان لازم برای پخت سوپ سفید مرغ ۳ ساعت


دستور تهیه

  • ابتدا سینه مرغ را به همراه یک پیاز خرد شده، کمی آب و نمک به مدت ۲ ساعت روی شعله بگذارید تا مرغ‌ها بپزد و آب آن تبخیر شود.
  • پس اینکه مرغ‌ها پخت گوشت مرغ را ازآب خارج کنید و با گوشت کوب له کنید و یا با دست بسیار ریز ریش کنید.
  • پیاز‌های آب مرغ را جدا کنید و جو پرک را با کمی آب مرغ روی حرارت بگذارید تا به مدت یک ساعت بپزد و یک سوپ سفت و غلیظ به دست آید. (در حین پخت هر چند دقیقه یک بار آن را هم بزنید).
  • سپس یک لیتر شیر را اضافه کنید و اجازه دهید یک ساعت دیگر روی حرارت بماند.
  • آرد گندم و آرد برنج باقی مانده را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود، سپس آن را به سوپ اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا سوپ بپزد و جا بیفتد. (حداقل یک ساعت باید روی حرارت بماند).

پس از یک ساعت سوپ سفید مرغ شما آماده سرو است …

سوپ سفید مرغ برای افطار← سوپ مرغ؛ انواع سوپ برای افطار


۳. طرز تهیه سوپ جو و گوشت

مواد لازم
گوشت گاو۲۵۰ گرم 
روغن کانولا۲ قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده نصف پیاز
هویج خرد شدهیک عدد 
کرفس خرد شدهیک پیمانه
آویشن خشکنصف قاشق چای خوری 
آب۶ پیمانه
جونصف فنجان
گوجه فرنگی خرد شده یک پیمانه 
کرهیک قاشق غذاخوری 
قارچ۲۵۰ گرم 
جعفری۳ قاشق غذاخوری 
نمک و فلفل به مقدار لازم

زمان لازم برای پخت سوپ جو و گوشت ۴ ساعت


دستور پخت

  • ابتدا در یک تابه کمی روغن بریزید و گوشت‌های خرد شده را با کمی فلفل سیاه تفت دهید.
  • در یک تابه جدا هویج و کرفس و پیاز را ریز خرد کنید و به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید و سپس به گوشت اضافه کنید.
  • ۶ پیمانه آب را به مواد اضافه کنید و شعله را زیاد کنید تا به جوش آید، پس از جوش آمدن زیر آن را کم کنید تا با حرارت ملایم خوب بپزد و گوشت‌ها نرم شوند.
  • پس از نرم شدن گوشت‌ها جو، گوجه فرنگی و آویشن را اضافه کنید و یک ساعت دیگر روی حرارت بگذارید تا بپزد.
  • در دقایق پایانی قارچ‌ها را با کمی کره در یک تابه تمیز تفت دهید تا به رنگ طلایی درآید، سپس آن را با جعفری خرد شده به سوپ اضافه کنید.

پس از ۱۵ دقیقه سوپ جو و گوشت شما آماده سرو است … نوش جان …

 

سوپ جو و گوشت برای افطار

← سوپ جو؛ انواع سوپ برای افطار →

۴. طرز تهیه سوپ قارچ

مواد لازم (برای ۴نفر)
قارچ ۵۰۰ گرم
کره۹۰ گرم
پیاز خرد شده۲عدد متوسط
سیر له شده یک حبه
آرد ۲ قاشق غذاخوری
 آب مرغ۴ پیمانه
برگ بو یک عدد
خامهنصف پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم

زمان لازم برای پخت سوپ قارچ ۴ ساعت


دستور پخت

  • قارچ‌ها را بشویید و خرد کنید.
  • در یک تابه کره را ذوب کنید و پیاز و سیر خرد شده را تفت دهید تا طلایی شود.
  • سپس قارچ‌های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.
  • آرد را اضافه کنید.
  • سپس برگ بو و آب مرغ را اضافه کنید و روی حرارت کم بگذارید تا بجوشد.
  • نمک و فلفل را به میزان لازم به سوپ اضافه کنید.
  • خامه را اضافه کنید و اجازه دهید سوپ تا جایی بجوشد که غلیظ شود.

نوش جان …

اسوپ قارچ برای افطار

← سوپ قارچ؛ انواع سوپ برای افطار →

 

۵. طرز تهیه سوپ شوید

مواد لازم (برای ۴ نفر)
برنجنصف پیمانه
پیاز ۲ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
نخود ۳/۱ پیمانه
شوید ۱ تا ۱/۵ قاشق غذاخوری
روغنبه اندازه لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به اندازه لازم

زمان لازم برای پخت سوپ شوید ۱ ساعت


دستور تهیه

  • پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و در یک تابه با کمی روغن تفت دهید و زردچوبه را به آن اضافه کنید.
  • نخود را به پیاز اضافه کنید و روی آن آب بریزید و شعله را زیاد کنید تا به جوش آید سپس آن را روی حرارت کم بگذارید تا نخود‌ها بپزند و نرم شوند. (بهتر است که نخود‌ها را به مدت ۵ ساعت خیس کنید و اگر می‌خواهید زود پخته شوند بهتر است که نخود‌ها را در زودپز بپزید).
  • پس از اینکه نخود‌ها پختند و نرم شدند برنج را بشویید و به آن اضافه کنید.
  • پیاز را رنده کنید و کمی آب آن را بگیرید، سپس با گوشت چرخ‌کرده مخلوط کنید و با دست خوب ورز دهید. سپس آن را به صورت گرد و ریز دربیاورید و به مخلوط برنج و نخود اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا برنج‌ها خوب بپزند.
  • وقتی برنج‌ها پخته شدند شوید و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

پس از چند دقیقه سوپ شوید شما آماده سرو است … نوش جان …

 

سوپ شوید برای افطار
← سوپ شوید؛ انواع سوپ برای افطار →

 

۶. طرز تهیه سوپ یونانی مرغ و لیمو

مواد لازم (برای ۴ تا ۶ نفر)
فیله مرغ۲۳۰ گرم
پیاز ۱ عدد
آب مرغ ۵ پیمانه
برنج ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
لیمو ۲ عدد
شوید ۱/۲ پیمانه
فلفل سیاه به میزان لازم

زمان لازم برای پخت سوپ مرغ و لیمو ۲ ساعت


دستور پخت

  • فیله مرغ را بشویید و در یک قابلمه همراه با کمی آب و پیاز خرد شده به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت بگذارید تا مرغ‌ها بپزند.
  • پس از آن مرغ‌های پخته شده را ریش ریش کنید.
  • برنج را بشویید و آبکش کنید تا نیم پز شود.
  • پیاز‌های آب مرغ را جدا کنید و سپس مرغ‌های ریش شده و برنج آبکش شده را به آب مرغ اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا بجوشد.
  • برگ‌های شوید و کمی فلفل سیاه هم به سوپ اضافه کنید.
    پس اینکه کمی جوشید و آب آن کم شد، در دقایق پایانی تخم مرغ را در یک کاسه بزنید و آبلیمو را به آن اضافه کنید و به سوپ اضافه کنید.
  • وقتی تخم مرغ‌ها سفت شد سوپ آماده‌ی سرو است. 

نوش جان …

سوپ یونانی مرغ و لیمو برای افطار

← سوپ یونانی؛ انواع سوپ برای افطار →


۷. طرز تهیه سوپ کلم

مواد اولیه (برای ۶ نفر)
کلم پیچ تازه خرد شده۲۵۰ گرم
ریحان تازه خرد شده۱ قاشق سوپ خوری (یا ۱ قاشق چای خوری ریحان خشک)
سینه مرغدو عدد
روغن۲ قاشق سوپ خوری
پیاز خرد شده۱ پیمانه
هویج درشت خرد شده۱ پیمانه
آب مرغ۶ پیمانه
نمک۱/۴ قاشق چای خوری
فلفل سیاه۱/۸ قاشق چای خوری
گوجه فرنگی متوسط خرد شده۱ عدد
عدس قرمز یک دوم پیمانه

زمان لازم برای پخت سوپ کلم ۱ ساعت


دستور پخت

  • سینه مرغ را با کمی آب و پیاز حلقه شده و کمی نمک و فلفل در قابلمه بگذارید تا بپزد.
  • در یک تابه روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود.
  • پیاز و هویج را ریز خرد کنید و در تابه بریزید و کمی تفت دهید سپس در تابه را برای ۵ الی ۷ دقیقه بگذارید تا بپزند.
    پس از آن آب مرغ (بدون پیاز) و ریحان تازه خرد شده یا ریحان خشک را اضافه کنید.
  • عدس قرمز را بشویید و اضافه کنید.
  • شعله را زیاد کنید تا به جوش آید. به محض اینکه شروع به جوشیدن کرد حرارت را کم کنید تا سبزیجات و عدس خوب پخته شوند.
  • پس از یک ربع کلم پیچ خرد شده را اضافه کنید.
  • مرغ را ریش و اضافه کنید.
  • حرارت را کم کنید تا عدس‌ها بپزند و آب سوپ کم و غلیظ شود.

سوپ کلم شما آماده سرو است … نوش جان

 
سوپ کلم برای افطار
← سوپ کلم؛ انواع سوپ برای افطار →
 
 
حتما در سفره خود از انواع سوپ برای افطار استفاده کنید. اگر شما نیز تجربه‌ای از درست کردن سوپ دارید، تجربیات خود را با ما در میان بگذارید. می‌توانید نظرات و سوالات خود را از طریق بخش “ارسال نظر” در انتهای همین صفحه برای ما ارسال نمایید تا به سوالاتتان پاسخ داده و تجربیاتتان را با دیگران به اشتراک بگذاریم.

منبع: ستـــاره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *