جالبز/ معاون آماد و پشتیبانی نیروی زمینی ارتش گفت: امروز بیش از ۵۰۰ خودروی فوق سنگین تانکبر تاکتیکی ملحق به ناوگان ترابری و تحرک نیروی زمینی ملحق شدند.

الحاق بیش از ۵۰۰ خودروی فوق سنگین به «نزاجا»
در مراسمی که امروز(چهارشنبه) با حضور امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش و امیر کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش (نزاجا) و جمعی از فرماندهان نظامی در پادگان شهید مدافع حرم یداللهی منفرد برگزار شد، بیش از ۵۰۰ خودروی فوق سنگین تانک‌بر تاکتیکی به ناوگان تحرک نزاجا ملحق شد.
این خودروها توسط معاون آماد و پشتیبانی نیروی زمینی ارتش بازتولید و به ناوگان تحرک و ترابری این نیرو ملحق شدند.

آهن قراضه ها تانک بر شدند

امیر حسن علیپور معاون آماد و پشتیبانی نیروی زمینی ارتش در جمع خبرنگاران به ارائه توضیحاتی در این زمینه پرداخت و گفت: در حوزه خودروهای فوق سنگین تانکر با مشکلاتی مواجه بودیم. خودروهایی که امروز بازتولید و به ناوگان نزاجا ملحق شدند، آهن قراضه‌ای بیش نبودند اما با همفکری با کارشناسان اهل فن تصمیم گرفتیم که اسم آهن قراضه ها را بازتولید و به ناوگان فوق سنگین خودالحاق کنیم.
وی افزود: امروز شاهد الحاق تانکبرهایی هستیم که قادرند دو تانک را بصورت همزمان حمل کنند که این موضوع شگفت انگیز است. 
معاون آماد و پشتیبانی نزاجا در پایان خاطرنشان کرد: امروز بیش از ۵۰۰ خودروی فوق سنگین تانکبر تاکتیکی ملحق به ناوگان ترابری و تحرک نیروی زمینی ملحق شدند.

فرمانده ارتش : امروز شاهد ارتقای تحرک در بخش سنگین و فوق سنگین نزاجا هستیم
امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش در این مراسم بابیان اینکه «خدارا شاکرم که امروز شاهد تجلی گوشه‌ای از نتایج مدیریت و فرماندهی جهادی هستیم»، اظهار کرد: به لطف خدا طی سال‌های اخیر و با تصدی فرماندهی نیروی زمینی توسط امیر حیدری فرماندهی و مدیریت جهادی در این نیرو جریان یافته و تا پایان‌ترین رده‌ها توسعه یافته است و امروز در هر رده از نیروی زمینی شاهد تلاش و مدیریت جهادی هستیم.
وی خاطر نشان کرد: آنچه در سال‌های اخیر در نزاجا اتفاق افتاده، چیزی شبیه معجزه است؛ امروز نیروی زمینی تبدیل به نیرویی صددرصد متحرک شده که بدون نیاز به کمک‌های بیرونی قادر است همه‌ی ماموریت‌هایی که بر عهده دارد را انجام دهد.
فرمانده کل ارتش با تاکید بر اینکه تحرک از شاخصه‌های مهم توان رزم نیروهای مسلح و یکی از بخش‌هایی که با تاکید فرماندهی کل قوا مورد توجه گرفته است، گفت: امروز شاهد ارتقای تحرک در بخش سنگین و فوق سنگین نیروی زمینی ارتش هستیم؛ این اتفاق در همه بخش‌ها از جمله آتش، آموزش، تاکتیک‌ها روش‌ها، ساختارها، نو شدن سازمان‌ها و آموزش‌ها و چگونگی ورود به میدان و از همه مهم‌تر در حوزه انگیزه نیز رخ داده است؛ مبنای روحی و انگیزه‌ای که امروز بعد از بیش از ۴۰ سال از پیروی انقلاب اسلامی در نیروی زمین ارتش وجود دارد، همان مبنای انقلابی و مبنایی است که در دوران دفاع مقدس شاهد بودیم.
سرلشکر موسوی در پایان با اشاره به توان نیروی زمینی ارتش تصریح کرد: نیروی زمینی ارتش امروز قادر است با قدرت در همه رده‌ها، همه مأموریت‌های خود را صددرصد با موفقیت به سرانجام برساند.
امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش در حاشیه آیین رونمایی و تحویل دهی تجهیزات جدید نیروز زمین ارتش (نزاجا) نیز در جمع خبرنگاران گفت: آنچه آنروز شاهد بودیم آماده سازی و احیای ۲۰۰ دستگاه خودرو سنگین و نیم سنگین در تهران بود که در واقع از بین قطعات فرسوده و با مدیریت جهادی تبدیل به این خودرو ها شده اند که یک تحرک بسیار بالایی را در نیروی زمینی ایجاد می کنند.
وی ادامه داد:  امروز با توجه به مدیریت جهادی که در نیروی زمینی شکل گرفته از نیاز به جاهای دیگر بی نیاز شده ایم.
فرمانده کل ارتش گفت: امروز رشد و توسعه در همه زمینه های ارتش وجود دارد که در هوانیروز، بخش قدرت آتش و آموزش نیز این رشد به خوبی قابل مشاهده است و امروز می‌توان یک نیروی زمینی کاملا متحول شده را دید که دارای مدیریت و فرماندهی قوی است و با روحی سرشار از امید به پیش می رود.
امیر موسوی پیشرفت های امروز ارتش را نتیجه و میوه خودباوری و مدیریت جهادی دانست و گفت: موفقیت های به دست آمده ثمره روی پای خود ایستادن است و ثابت می کند در داخل کشور همه چیز داریم و با تلاش و توکل به خدای بزرگ می توانیم نیازمندی های خود را تامین کنیم.

سردار شادمانی: دستاوردهای امروز نزاجا را به نیرویی واکنش سریع تبدیل می‌کند
سردار علی شادمانی معاون هماهنگ کننده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا نیز در این مراسم طی سخنانی با اشاره به ویژگی‌های نیروهای مسلح، اظهار داشت: تا زمانی که در نیروهای مسلح افسرانی شجاع، سلحشور و ولایی وجود داشته باشد این نیروها همواره کارآمد است و امروز نیروهای مسلح ما اینگونه است.
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص فرمانده کل ارتش گفت: امیر موسوی فرمانده ای شجاع، سلحشور و ولایی است که مورد علاقه مقام معظم رهبری است.
معاون هماهنگ کننده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا دستاوردهای رونمایی شده در مراسم امروز را الگوی اطاعت پذیری از ولی امر مسلمین دانست و گفت: اقدام امروز با توجه به تحریم‌های همه جانبه دشمنان علیه کشورمان بسیار حائز اهمیت و راهبردی است.
سردار شادمانی با بیان این که دستاوردها رونمایی شده در چابک و چالاکی نیرو بسیار مؤثر است گفت: شرایط جنگ‌های آینده ایجاب می‌کند که ما نیروی زمینی چابک و با تحرک بالا داشت باشیم و دستاوردهای امروز قدرت تحرک نیروی زمینی ارتش را افزایش و آن را به نیرویی واکنش سریع تبدیل می‌کند.
وی تاکید کرد: اقدام امروز نیروی زمینی ارتش بسیار اهمیت دارد و در شرایط بسیار سخت و با محدودیت‌های فراوان به دست آمده است که جادارد از فرمانده ولایی و کارکنان خدوم نیروی زمینی ارتش تشکر کنیم.

فرمانده نزاجا: نزاجا برای بازسازی ادوات خود تمام قابلیت‌ها را پای‌کار آورده است
امیر کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش هم در این مراسم گفت: نیروی زمینی ‌ارتش به عنوان قدرت نخست زرهی منطقه برای انتقال سریع تانک و سکوهای آتش خود نیازمند انواع کشنده های سنگین و فوق سنگین راهبردی است.
وی افزود: تولید این ‌کشنده های استراتژیک، سابق بر این در دستان قدرت های بزرگ بود که بواسطه تحریم ها ما را از داشتن آنها محروم کرده بودند به همین جهت بواسطه فرمایشات فرمانده معظم‌کل قوا مبنی بر روی پای خود ایستادن با نگاه به داخل، این موضوع را سرلوحه فعالیتهای خود قرار دادیم.
فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به اینکه نیروی‌زمینی ارتش برای بازسازی ادوات خود تمام قابلیت ها را پای‌کار آورده است تا فرمایشات فرمانده معظم کل قوا را محقق کند، افزود: امروز با پشت سر گذاشتن تحریم های ظالمانه و تبدیل آن به فرصت تاریخی و با تکرار شعار همیشگی «مرگ برآمریکا» و بانیان‌ تحریم، تعداد ۱۹۵ دستگاه انوع کشنده های راهبردی سنگین‌ و فوق سنگین را در کلاس کیان، ذوالفقار و نصر به ناوگان نیروی زمینی ارتش ملحق می کنیم.
امیر حیدری گفت: البته نزاجا در پشتیبانی های خود ۳۵۴ تریلر تانک‌بر بازسازی کرده و ۴۳ تریلر تانک‌بر نیز تولید کرده است.
امیر کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش همچنین در حاشیه مراسم باز تولید و تولید تعدادی از ادوات این نیرو در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در حکم انتصاب من فرماندهی معظم کل قوا بر ارتقاء تحرک و کارآمد کردن یگان ها تاکید داشتند و ما بر همین اساس در مدت ۱۸ ماه توانستیم قطع وابستگی به بیگانگان کنیم و امروز با افتخار اعلام می کنیم که نیروی زمینی در بحث کشنده های فوق سنگین و راهبردی خودکفا شده است.
وی ادامه داد: امروز در حوزه کشنده ها نه تنها نیاز به بیگانگان نداریم بلکه قابلیت صادرات این تجهیزات را نیز داریم.
فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: امروز با پشت سر گذاشتن تحریم های ظالمانه و تبدیل آن به فرصت تاریخی و با تکرار شعار همیشگی مرگ برآمریکا و بانیان‌ تحریم، تعداد ۱۹۵ دستگاه انوع کشنده های راهبردی سنگین‌ و فوق سنگین را در کلاس کیان، ذوالفقار و نصر به ناوگان نیروی زمینی ارتش محلق می کنیم.