- برند :
تکسو - دستهبندی :
چای

نقد و بررسی اجمالی
ترکیبات: چای سیاه باروتی ممتاز هندوستان.
فواید: چای سیاه کلاسیک تکسو با عطر ملايم برگاموت همراه شده که علاوه بر عطر آن، آرامبخش، رفعکننده خستگی و باز کننده سینوسها نیز است. همچنین برگ چای مورد استفاده در چای کلاسیک تکسو، جزو مرغوبترینها در نوع خود است.
نحوه دم کردن: برای دم کردن چای کلاسیک کیسهای تکسو، کافی است چای کیسهای را دو دقیقه در آب جوش با دمای 80 تا 90 درجه بگذارید. مدتی صبر کنید تا خوب دم بکشد و میل کنید. محصول به دلیل طبیعی بودن، اگر در مدت زمان دم شدن بر روی حرارت غیرمستقیم باشد یا به نوعی از سرد شدن آن جلوگیری شود، میتوان خواص بیشتری از آن دریافت کرد.
نحوه نگهداری: در جای خشک، خنک و دور از مواد معطر و نور آفتاب نگهداری شود.
مشخصات فنی
مشخصات
- وزن
100 گرم
- وزن بستهبندی
180 گرم
- نوع چای
سیاه
- نوع بستهبندی
کیسهای (تیبگ)
- معطر
بله
- طعمدار
بله
- با طعم
برگاموت
- محل کشت
هندوستان
- مدت زمان دم کشیدن
2 دقیقه
- شماره پروانه بهداشت
1357/ظ/50
منبع: جالبز