در ماه اوت سال ۱۸۸۸‌ میلادی مردم ساکن ویسلاک آلمان شاهد صحنه عجیبی بودند؛ زنی به همراه دو پسرش سوار بر کالسکه. چیزی که تعجب همه را برانگیخت اما چیز دیگری بود، اینکه اسبی جلوی کالسکه وجود نداشت!

پس زنگ کلیساها به صدا در آمد و همه مردم جمع شدند تا زن جادوگر را ببینند! ناگهان کالسکه متوقف شد. زن، کالسکه را بازرسی می‌کند و به سمت اولین داروخانه میرود و تقاضای ده لیتر لگروین میکند. لگروین ماده‌ای نفتی بود که برای از بین بردن لکه‌های لباس استفاده می‌شد.

صاحب داروخانه به او میگوید لگروین برای جنس لباس شما مناسب نیست. اما زن میگوید برای لباسم نمیخواهم.

این داستان تاریخی روایت اولین سفر جاده‌ای “برتا بنز” همسر آقای بنز و پسرانش ریچارد و اوون میباشد. ویدیوی فوق ساخته شرکت مرسدس بنز برای گرامیداشت این واقعه در سال ۱۸۸۸ میباشد.

برتا بنز پس از ۱۲ ساعت موفق شد با اولین اتومبیل تاریخ مسافت ۱۰۸ کیلومتری را برای رسیدن به منزل پدریش طی کند. داروخانه‌ای که او لگروین را خریداری کرد به عنوان اولین پمپ بنزین تاریخ ثبت شد!!